Οι Fixers μας φτιάχνουν τη διάθεση και τη μέρα -Τα πάντα για το νέο μας στέκι στο Παγκράτι!

Στο faysbook.gr σκοπός μας είναι να διαδίδουμε τα καλά νέα και όχι να τα κρατάμε για τον εαυτό μας, επτασφράγιστο μυστικό.

Γι’ αυτό και όταν κάτι μας εντυπωσιάζει από τις βόλτες μας στην πόλη ανοίγουμε το PC, το γράφουμε και το ανεβάζουμε για να το δείτε και κατόπιν να το επισκεφτείτε όλοι.

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το νέο στέκι που ανακαλύψουμε στο hot Παγκράτι -είτε μένετε εκεί είτε όχι σίγουρα το έχετε επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά αφού τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχτεί στο απόλυτο meeting

point του κέντρου της Αθήνας.

Πρόκειται για τους Fixers, την ομάδα που προσγειώθηκε στην πλατεία με απώτερο στόχο και σκοπό να σας φτιάχνουν τη διάθεση και τη μέρα.

Τα dream της είναι ο Χρήστος, ο Αρτέμης, ο Τάσος, ο Γιώργος, η Μαρία και ο Παύλος -οι ίδιοι συστήνονται και ως Coffee Makers & Bakers– οι οποίοι ξυπνάνε πρωί για να δημιουργήσουν με φαντασία και μεράκι όλα όσα χρειάζεστε για να γίνει η κάθε μέρα σας τέλεια.

Όλα φυσικά αρχίζουν με αρωματικό καφέ, φτιαγμένο με όρεξη και μαεστρία με espresso blend από 100% Arabica κόκκους από τρεις επιλεγμένες περιοχές της Βραζιλίας -εννοείται πως μπορείτε να τον απολαύσετε σαν take away ή και dine in.

Ανάλογα την όρεξη και το Mood σας μπορείτε να τον συνοδέψετε με μια σειρά από ολόφρεσκ, χειροποιήτα γλυκά και αλμυρά σνακς, από τα χεράκια της Εύας που βρίσκεται στο παρασκευαστήριο που λειτουργεί στο πατάρι και αποστολή της είναι να ζυμώνει και να ψήνει φανταστικές λιχουδιές.

Εμείς συνήθως καταλήγουμε χωρίς δεύτερη σκέψη σε ένα από τα μοναδικά rolls φτιαγμένα με ζύμη brioche, για να ρολάρει η μέρα πιο γευστικά ή ένα λαχταριστό σάντουιτς, με τα χειροποίητα ψωμιά.

Δεν παραλείπουμε όμως να πάρουμε και κάτι για τους συναδέλφους μας στο site. Οι επιλογές είναι πολλές. Από αφράτα cakes και γλυκά, μπάρες και cookies, με πρωταγωνιστές το Baked Cheesecake και τη Flan με καραμελωμένη σφολιάτα και κρέμα καραμέλας.

Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ αλλά γίνονται ακόμα καλύτερα αφού γυρνώντας το απόγευμα από το γραφίο δίνουμε ραντεβού εδώ, είτε επαγγελματικά είτε για να βρεθούμε με τους φίλους μας.

Τότε ο καφές αντικαθίσταται από ένα εκλεκτό wine list με κρασιά ελληνικού αμπελώνα, μπύρες, ποτά, απεριτίβο που συνοδεύονται με πεντανόστιμη και ντελικάτη pinsa, street food αλλά και healthy επιλογές από τα expert brands The Smashers & katsika Bostanic Gourmet.

Εννοείται πως  σύντομα θα βρεθούμε εκεί και ένα μεσημέρι για το γεύμα μας γιατί έχουμε ακούσει τα καλύτερα για την ντελικάτη pinsa, την υπέροχη tartufo και το ελαφρά spicy Chicken Street Roll με παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο σε ψωμάκι brioche ή το Hot Crab Dog με surimi.

Εκτός όμως από το refuel, υπάρχει το relax. Άλλωστε μας το εμπνέει και ο ίδιος ο χώρος ο οποίος σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο της Αφροδίτης Κρασσά που εδρεύει στο Λονδίνο.

Αποτέλεσμα; Ένας σύγχρονος και cozy χώρος, με διεθνείς επιρροές στο design. Πρωταγωνιστές του το φυσικό φως, τα υλικά σε γήινους χρωματισμούς και καθρέφτες στην οροφή για να απολαμβάνετε ως επισκέπτες την δράση του παρασκευαστηρίου στο πατάρι -ναι αυτό που σας έγραψα πιο πάνω.

Και αφού διαβάσατε και είδατε όλα τα παραπάνω ήρθε η ώρα να απαντήσετε στην εξής ερώτηση… Πότε θα το επισκεφτείτε;

Το Fixers λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, στην οδό Βρυάξιδος 2 στο Παγκράτι. Εκεί όπου όλα φτιάχνουν!

Follow Fixers on Instagram & Facebook: @fixerscoffee

www.fixerscoffee.com

#FixersCoffee #CoffeeMakersAndBakers #FixersCoffeePagrati

Keywords
Τυχαία Θέματα