Χατζίδου για Αγγελόπουλο -Βαμβακούση: «Όλο αυτό έγινε για να διαφημίσουν ένα ρολόι;»

To πρωί της Τρίτης (31/1) η ομάδα της εκπομπής «Breakfast@Star» σχολίασε την κοινή φωτογράφηση για εταιρία ρολογιών που έκαναν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Αρχικά, η Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Περίμενε, γιατί έχω απορία. Έχει γίνει όλο αυτό για να διαφημίσουν το ρολόι; Εμένα μου έκανε εντύπωση και μάλιστα όχι τόσο καλή το να πουλήσει μία προσωπική σχέση, για να διαφημίσει και να κάνει κάτι εμπορικό. Δεν του το ‘χω αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε με χιούμορ: «Δεν βλέπουν την ώρα να το δημοσιοποιήσουν».

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο η Λιλή Πυράκη, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο ο νικητής του Survivor 2017 να έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη σχέση για εμπορικούς σκοπούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Angelopoulos (@official_danos_ga)

«Αλλά και πάλι… να άφησε υπόνοιες ότι είναι μαζί με την κοπέλα και τελικά να είναι μόνο για να διαφημίσει ένα ρολόι… λίγο περίεργο. Πιστεύω θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Μα είναι ξεκάθαρο, το έχουν πει ότι είναι και μαζί αλλά και ότι συνεργάζονται», της απάντησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

«Και πού το ήξερε από πριν η συγκεκριμένη εταιρία ότι είναι ζευγάρι και τους πήρε για να κάνουν δίδυμο; Εγώ λέω να έρθει ο Γιώργος Αγγελόπουλος να του κάνουμε μία συνέντευξη αποκλειστικά και να μας τα πει όλα», είπε στο τέλος η Ελένη Χατζίδου και έκλεισε το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιες είναι οι πιο συχνές δικαιολογίες που λέμε για τους άντρες;

«Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου εξαιτίας του γάμου της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα