Πέτρος Λαγούτης για Μυρτώ Αλικάκη: «Όταν την είδα στο “Μαύρο Ρόδο” ως Κασσιανή της είπα “επιτέλους βρήκες το δρόμο σου”»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στη Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε σήμερα το μεσημέρι (31/1) ο Πέτρος Λαγούτης.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που σκηνοθετεί στο θέατρο Αθηνά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το σχόλια που έκανε στην πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη, όταν την είδε ως Κασσιανή στο «Μαύρο Ρόδο».

«Φέτος πρώτη φορά σκηνοθετώ μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο την παράσταση “Τέλειοι Ξένοι” στο θέατρο

Αθηνά. Όταν είμαι σε σχέση δεν κρύβω τίποτα, αλλιώς δεν θα ήμουν σε σχέση. Όταν ψάχνεις το κινητό του συντρόφου σου μπορεί να δεις και πράγματα από το παρελθόν που δεν σε αφορούν. Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Μια φορά το έκανα και δεν μου άρεσε αυτό που βρήκα, αλλά το περίμενα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στη ζωή του ως πατέρας, εξομολογήθηκε πως «είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στο παιδί σου. Να ξέρεις ότι αν λοξοδρομήσει, θα ξαναγυρίσει. Ο γονιός είναι ο τελευταίος που καταλαβαίνει ότι τα παιδιά του μεγάλωσαν. Εγώ από τους γιους μου το πήρα χαμπάρι. Προσπαθώ να απολαμβάνω ότι μεγαλώνω. Κρατώ ζωντανό το παιδί μέσα μου. Δεν θέλω να αναλάβω το ρόλο του “κύριου”».

Τέλος, ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε ότι «όταν είδα τη Μυρτώ στο “Μαύρο Ρόδο” ως Κασσιανή της έκανα πλάκα ότι “επιτέλους βρήκες το δρόμο σου”».

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Σιαμπάνη: «Σίγουρα δεν κάνει ο Μάριος Πρίαμος για την Ελευθερία Ελευθερίου»

Βίκυ Παγιατάκη: Η on air απάντηση στην Άση Μπήλιου και τα «καρφιά» της για άλλους αστρολόγους

Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό βίντεο του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον νεογέννητο γιο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα