Τα πιο στυλάτα beach cover ups που θα ολοκληρώσουν ιδανικά τις εμφανίσεις σας!

Τα beach cover ups είναι από τα must κομμάτια που θα βάλουμε φέτος στην βαλίτσα μας και σίγουρα θέλουμε το πιο στυλάτο και πρακτικό που θα ταιριάζει τέλεια με το (η τά!) μαγιό μας!

Ευτυχώς για εσάς υπάρχουν υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε, είτε είστε φαν των crochet παντελονιών, co-ord sets, είτε ενός κλασικού καφτανιού ή μίας φούστας όπως για παράδειγμα οι sarong skirts που έχουν επιστρέψει δυναμικά φέτος το Καλοκαίρι.

View this post on Instagram

A post shared by ZARA Official (@zara)

Μην ξεχνάτε επίσης τα εντυπωσιακά κιμονό, τα oversized λινά πουκάμισα και τα flowy φορέματα που είναι ιδανικά cover ups για το πιο κομψό και fashionable look στην παραλία ή την πισίνα!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι το ύφασμα. Θέλετε το beach cover up σας να είναι ελαφρύ , άνετο και ευκολοφόρετο για να φορέσετε το πρωί και το μεσημέρι αλλά και να χωρέσουν άνετα στην βαλίτσα των διακοπών σας!

Διαλέξτε βαμβακερά υφάσματα, βισκόζη, λινό αλλά και ελαφρυά knit υφάσματα που θα αποτέλεσουν την ιδανική στυλάτη επιλογή!

View this post on Instagram

A post shared by ZARA Official (@zara)

View this post on Instagram

A post shared by H&M (@hm)

Επιλέξτε γήινες αποχρώσεις, διαχρονικά χρώματα όπως το λευκό και το μαύρο αλλά και έντονους ή παστέλ τόνους για το ultra summer look!

Στα αξεσουάρ σας προτιμήστε μία ψάθινη τσάντα παραλίας για την πιο κομψή και versatile επιλογή που θα ταιριάξει με ό,τι cover up και αν επιλέξετε!

View this post on Instagram

A post shared by Loro Piana (@loropiana)

Μια ματιά ακόμα παρακάτω:

Με αυτά τα παπούτσια θα συνδυάσετε το λινό σας παντελόνι!

Οδηγός αγοράς για το ωραιότερο λευκό μαγιό!

Blue love: Τα μπλε κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τα look σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα