Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, είχαμε να διαχειριστούμε πολλά»

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να βρίσκεται στη Μύκονο τις τελευταίες ημέρες και να κάνει διακοπές, ωστόσο πριν αναχωρήσει για το νησί παραχώρησε δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι yes» και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από μια απαιτητική χρονιά με δύσκολα θέματα και υποχρεώσεις, ανυπομονούσε να φύγει στο νησί για να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της,

προκειμένου να επιστρέψει ανανεωμένη τον Σεπτέμβριο στο πλατό.

Μιλώντας στην κάμερα η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα σχόλιο για τη σεζόν που έφυγε, τονίζοντας πως παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν η χρονιά έκλεισε με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Έπειτα, έστειλε τις ευχές της στη Μαριάντα Πιερίδη, τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη για το νέο επαγγελματικό βήμα τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για το φινάλε της σεζόν

«Ήταν πολύ ωραία όλα, ήταν μία δύσκολη σεζόν γιατί είχαμε να διαχειριστούμε πάρα πολλές καταστάσεις, παρόλα αυτά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Να ευχηθώ καλή επιτυχία, καλό καλοκαίρι και σε εσάς. Καλή επιτυχία και καλή ξεκούραση! Τώρα, τώρα θα φύγω για διακοπές», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ήδη από το Σάββατο, η παρουσιάστρια του ALPHA βρίσκεται στη Μύκονο και χαίρεται στιγμές ξεγνοιασιάς, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες της στα social media.

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κατερίνα: Συνεργάτης της Καινούργιου ανακοίνωσε την αποχώρησή του

 Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της πήγε για ψάρεμα πρώτη φορά με τον μπαμπά της – Φωτογραφίες

 Πρεμιέρα για το «Καλοκαίρι yes»! Η έναρξη και τα λόγια των τριών παρουσιαστών

Keywords
Τυχαία Θέματα