Βασίλης Θωμόπουλος για Φιλιππίδη: «Δεν έχουμε καλές σχέσεις, δε μιλάμε»

Το «Πενήντα – Πενήντα» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση την καλοκαιρινή περίοδο μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Έτσι, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα εμφανιστεί ξανά στη μικρή οθόνη μετά τη δικαστική διαμάχη του και την ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος – ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς – μίλησε στο «Καλοκαίρι yes» για την επαναπροβολή της στην τηλεόραση, αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ απάντησε και για τα χρήματα

που παίρνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος μιλάει για την επιστροφή του «Πενήντα – Πενήντα» και τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν επικεντρώνω τη σειρά αυτή στον Πέτρο Φιλιππίδη. Σαφώς ήταν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σειράς, αλλά υπήρχαν και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα και τη χαρά να δουν μια εμβληματική σειρά να ξαναπαίζεται. Νομίζω ότι αυτή η απαγόρευση πάγωνε μια σπουδαία δουλειά, που κάναμε με κόπο, πήγε καλά και ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Και συνέχισε, μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Μπορεί να έχεις μια ζωή καταραμένη και να είσαι πολύ δημιουργικός ή τα έργα σου να είναι πολύ σημαντικά. Αυτό ισχύει γενικά, δεν είναι μόνο για την τηλεόραση. Κάποιος μπορεί να είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και η ζωή του να είναι καταραμένη. Βέβαια, εδώ μιλάμε για ποινική κατάσταση και όχι κάτι αυτοκαταστροφικό».

Όσον αφορά στη σχέση που έχουν σήμερα, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε μιλάμε έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά αυτή. Δηλαδή δεν μπορώ να πω πόσο χαρούμενος είμαι που δουλέψαμε μαζί και πόσο σπουδαίος ήταν σε αυτή τη δουλειά. Ήταν η πιο σημαντική του στιγμή στην τηλεόραση κατά τη γνώμη μου. Αλλά δεν είμαστε φίλοι».

Τέλος, ο Βασίλης Θωμόπουλος αναφέρθηκε και στο χρηματικό ποσό που λαμβάνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις: «Και για τους ηθοποιούς της σειράς αλλά και για εμάς δεν είναι το οικονομικό το πιο σημαντικό. Δεν θα σωθεί κανένας με τα ποσά των επαναλήψεων. Δεν θα σωθεί κανένας. Το ποσό που παίρνει σχετίζεται με την ώρα προβολής και δεν ίδιο για όλους».

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κατερίνα: Συνεργάτης της Καινούργιου ανακοίνωσε την αποχώρησή του

 Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της πήγε για ψάρεμα πρώτη φορά με τον μπαμπά της – Φωτογραφίες

 Πρεμιέρα για το «Καλοκαίρι yes»! Η έναρξη και τα λόγια των τριών παρουσιαστών

Keywords
Τυχαία Θέματα