Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Απόδραση στη Σύρο για το ζευγάρι

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του ANT1 «Παγιδευμένοι» και στα τέλη του 2022 έγιναν ζευγάρι! Οι δύο ηθοποιοί μπορεί να κατάφεραν να κρύψουν για λίγο καιρό τη σχέση τους, ωστόσο ήρθε η στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας.

Η αλήθεια είναι πως και οι δύο ανήκουν στην κατηγορία εκείνων, που δεν επιθυμούν να εκθέτουν την προσωπική ζωή τους και συνεπώς αυτός είναι και ο λόγος που δεν μιλούν σε συνεντεύξεις

τους γι’ αυτή. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» μαζί σε διάφορες εξόδους τους.

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στη Σύρο

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ βρέθηκαν στη Σύρο με αφορμή το φεστιβάλ μπάσκετ που έγινε για 5η συνεχόμενη χρονιά στο νησί με οικοδεσπότη τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο γνωστός ηθοποιός αποτελεί έναν από τους celebrities που φόρεσαν τη στολή τους και έπαιξαν μπάσκετ.

Την αποκάλυψη έκανε ο Πέτρος Λαγούτης, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους. Χαμογελαστοί, χαρούμενοι και με διαφορετικό look από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει, πόζαραν στον φακό.

«Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και αγαπημένοι. Δεν υπάρχει νόημα να επεκταθούμε σε αυτό ούτε να πούμε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και αυτό τώρα με τις πορείες του λέω σε κάποια φάση με τόσες φωτογραφίες θα μας λένε ότι τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή θα είναι στον αγώνα», είχε εξομολογηθεί η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ για τον Πέτρο Λαγούτη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, είχαμε να διαχειριστούμε πολλά»

 Βασίλης Θωμόπουλος για Φιλιππίδη: «Δεν έχουμε καλές σχέσεις, δε μιλάμε»

 Γιώργος Λιανός για spoilers: «Η παραγωγή του Survivor δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα