Τα μολύβια φρυδιών δίνουν τη θέση τους στα brow pens και το αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλών

Για τα φρύδια τα τελευταία χρόνια έχουν γραφτεί τόμοι. Ειδικά από τότε που επανήλθε στο προσκήνιο το πλούσιο, φυσικό σχήμα, άλλαξαν όλα όσα ξέραμε. Είχαμε ξεχάσει άλλωστε τα μολύβια φρυδιών, τις σκιές και τους brow experts αφού πάνω από τα μάτια μας υπήρχε μια ανεπαίσθητη, λεπτή γραμμή που δεν ήθελε παρά αποτρίχωση κάθε τόσο.

Τα πράγματα όμως και τα trends αλλάζουν και κάποια από αυτά έρχονται για να μείνουν. Η Cara Delevingne εμφανίστηκε ξαφνικά και τα φαρδιά, εφηβικά φρύδια έγιναν η τάση που έπρεπε όλες να ακολουθήσουμε. Έκτοτε

στο νεσεσέρ μας υπάρχει ένα τουλάχιστον μολύβι φρυδιών αφού πρέπει να γεμίζουμε τυχόν κενά αλλά και να χαρίζουμε το σωστό σχήμα και καμπύλη ή σκιά για πιο απαλό φινίρισμα ή και τα δύο αν έχετε εμμονή με την τελειότητα.

Τώρα λοιπόν έρχονται οι experts να μας συστήσουν ένα νέο προϊόν. Πρόκειται για τα brow pens που είναι ότι καλύτερο για τη δημιουργία των “Instagram Brows”. Είναι ιδιαίτερα πρακτικά αφού δεν χρειάζεται να ψάχνετε για ξύστρα. Είναι μηχανικά και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιστρέψετε το κάτω μέρος.

Ας δούμε τα αγαπημένα μας. Όσο για εσάς μια δοκιμή θα σας πείσει.

Urban Decay Brow Blade Ink Stain + Waterproof Pencil: Χάρη στη μύτη του βοηθά στο σωστό σχηματισμό αλλά και την κάλυψη τυχόν κενών.

Burberry Full Brows: Χάρη στο powder wax που περιέχει στη σύνθεση του χαρίσει πλούσιο, βελούδινο χρώμα που παραμένει στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Make Up For Ever Brow Liner: Για χρώμα με ένταση αλλά και για λεπτομερή σχηματισμό.

Maybelline New York Tattoo Studio Brow Tint Pen Makeup: Χάρη στο πρωτότυπο απλικατέρ είναι ότι καλύτερο για γέμισμα των φρυδιών αλλά και ανάλαφρο φινίρισμα.

MAC Shape + Shade Brow Tint: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν των make up artists αφού μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο σχήμα αλλά και χρώμα όποια κι αν είναι η ένταση που επιθυμούν.

Revlon Color Stay Brow Tint: Το λεπτό πινέλο βοηθά ακόμη και όσες δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στην περιποίηση των φρυδιών.

Διαβάστε ακόμη:

Φροντίστε την επιδερμίδα σας τη νύχτα για να τη χαίρεστε τη μέρα

Δείτε πως θα φτιάξετε το νέο ballerina bun της Meghan Markle εύκολα και γρήγορα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα