Δείτε πως θα φτιάξετε το νέο ballerina bun της Meghan Markle εύκολα και γρήγορα (video)

Το beauty look της Meghan Markle είναι μόνιμο θέμα συζήτησης στα Μέσα. Ακόμη και συνωμοσίες έχουν ξεκινήσει να ξετυλίγονται τύπου “δεν είναι πραγματικά έγκυος”. Όσο αφορά τα δικά μας όμως σε κάθε της εμφάνιση έχουμε και κάτι να αναφέρουμε όπως το μαύρο βερνίκι νυχιών που χρησιμοποίησε διαλύοντας στην κυριολεξία το πρωτόκολλο του Παλατιού ή το κερασί χρώμα στα χείλη της, τις απαλές λάμψεις με shimmer στο ντεκολτέ και πάνω απ’ όλα τα messy

buns που είναι σήμα κατατεθέν.

Στην τελευταία εμφάνιση όμως έκανε την έκπληξη αφού αποχωρίστηκε το αγαπημένο της χτένισμα και τη χωρίστρα στη μέση για ένα πιο chic και περιποιημένο. Υιοθέτησε έναν sleek ballerina bun που της πηγαίνει πολύ και ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ μιας Δούκισσας όπως είναι η Meghan.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Addicted (@royal.addicted) στις 31 Ιαν, 2019 στις 6:23 πμ PST

Και δεν είναι μόνο αυτό αφού λίγες μέρες πριν η Markle είχε κάνει και πάλι την έκπληξη με έναν επίσης glam κότσο που αυτή τη φορά θύμιζε λιγάκι την Audrey Hepburn αφού είχε sleek χωρίστρα στη μέση που ακουμπούσε το μέτωπο και vintage πιάσιμο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Addicted (@royal.addicted) στις 30 Ιαν, 2019 στις 5:21 πμ PST

Η Δούκισσα του Sussex γνωρίζει πολύ καλά ποιο ακριβώς look της ταιριάζει και είναι εκείνη πο δίνει κατευθύνσεις στον προσωπικό της hairstylist George Northwood ο οποίος δημιουργεί του τέλειους κότσους της. Έχει άποψη και αυτός είναι ο λόγος που οι ανέμελοι κότσοι της έγινα viral.

Λέγεται μάλιστα (αν και είναι δύσκολο να το πιστέψουμε) ότι κάποιες φορές φτιάχνει μόνη της τα μαλλιά της αφού πιάνουν τα χέρια της. Τώρα μια Δούκισσα που κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα σε όλο τον πλανήτη να φροντίζει μόνη της το hair look είναι μάλλον απίθανο αλλά ας είναι…

Τώρα αν θέλετε να δημιουργήσετε εσείς μόνες το ballerina bun μπορείτε εύκολα, αρκεί να παρακολουθήσετε με προσοχή το video που ακολουθεί και να έχετε μερικά τσιμπιδάκια και ένα hair donut που θα βρείτε σε όλα τα μεγάλα beauty stores αλλά και σε καταστήματα με είδη κομμωτηρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Τα messy buns των runways που πρέπει να υιοθετήσετε το weekend

Το νέο nude στα νύχια ονομάζεται muted και θα το λατρέψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα