Το μπάνιο γίνεται ιεροτελεστία με το σωστό αφρόλουτρο και την χαλαρωτική εσάνς

Το μπάνιο δεν είναι απλή υπόθεση. Ή τουλάχιστον δεν πρέπει να είναι. Μία φορά την εβδομάδα, όπως για παράδειγμα το weekend πρέπει να δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλάρωσης και απόλαυσης. Επιλέγετε το σωστό αφρόλουτρο που χαρίζει απαλότητα στην επιδερμίδα αλλά και μια έντονη αίσθηση χαλάρωσης συν υπέροχο άρωμα φυσικά.

Η ιεροτελεστία του μπάνιου μπορεί να απογειωθεί με τα νέα Shower Gels της σειράς Roger & Gallet Extraits de Cologne. Η ιστορία του Οίκου

έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού στις 10 Απριλίου 1862, οι Armand Roger και Charles Gallet δημιούργησαν τον Οίκο αρωματοποιίας Roger & Gallet. Από τότε ο Οίκος έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία εσάνς με απίστευτη φρεσκάδα και εκπληκτική ένταση που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Κάθε άρωμα αποτελείται από μπουκέτα φυσικών συστατικών, γνωστά για την αρωματική τους ποιότητα. Ο Οίκος Roger&Gallet δημιούργησε τα Extraits de Cologne για τους λεγόμενους “Incroyables” και τις “Merveilleuses” του σήμερα, μια πολύ δραστήρια γενιά που αναζητά τη φυσικότητα και την αυθεντικότητα μέσα στην ένταση της σύγχρονης ζωής.

Τα Extraits de Cologne είναι μια συλλογή χαρούμενων, φωτεινών, λαμπερών αρωμάτων, που συνδυάζουν τη φρεσκάδα της υπογραφής ενός Cologne με τη μακράς διάρκειας ένταση ενός Eau de Parfum. Κι αυτό γιατί η σωστή ιεροτελεστία για την φροντίδα του σώματος ξεκινάει από το μπάνιο.

Τα αφρόλουτρα Extrait de Cologne διαθέτουν φυτική βάση εμπλουτισμένη με Aloe Vera. Πρόκειται για συνθέσεις που υπόσχονται να μετατρέψουν την καθημερινή σου περιποίηση σε πολυτέλεια. Καθαρίζουν απαλά, ενώ ο πλούσιος ενυδατικός αφρός αφήνει απαλή και μεταξένια την επιδερμίδα, όπως ακριβώς αξίζει να είναι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει ανάλογα με την διάθεση αλλά και τις ανάγκες σας. Να γεμίσετε τη μπανιέρα σας και να το απολαύσετε. Ναι είναι λιγάκι κινηματογραφικό, το ξέρουμε, αλλά αξίζει τον κόπο. Αμέσως μετά και λίγο πριν βγείτε απλώστε την αντίστοιχη κολόνια του Οίκου ώστε να παραμείνει το άρωμα αναλλοιωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε ακόμη:

To νέο hair look της Maria Menounos με την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννέτου είναι ότι ονειρεύεστε καιρό τώρα!

Τα messy buns των runways που πρέπει να υιοθετήσετε το weekend

Keywords
Τυχαία Θέματα