Χάρης Βαρθακούρης: Ο απίθανος λόγος για τον οποίο τσακώθηκε με τη σύζυγο του, Αντελίνα!

Ο Χάρης Βαρθακούρης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για πιο προσωπικά του θέματα.

Για τη σύγκριση που δέχεται με τον πατέρα του, ο καλλιτέχνης απάντησε: “Αν ακούσεις π.χ. τον Βέρτη, θα πεις «Τι φανταστικός τραγουδιστής ο Βέρτης». Δεν θα συνεχίσεις την πρόταση να πεις «αλλά δεν είναι σαν τον Πάριο». Στην περίπτωση του Στέλιου Διονυσίου θα πεις «τι ωραίος τραγουδιστής ο Στέλιος, αλλά δεν είναι σαν τον πατέρα του». Δεν υπάρχει λόγος να το πεις αυτό”!

Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα περιστατικό που

συνέβη με τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά και την επαγγελματική πρόταση που αρνήθηκε: “Έχω κάνει λάθη πολλά, έχω πει χοντράδες. Έχω πει όχι το 2000 σε μια συνεργασία με τον Γιώργο Νταλάρα. Σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα που ετοίμαζε, με πήρε ο άνθρωπος για να πούμε ένα τραγούδι μαζί κι επειδή το γύρισμα ήταν πρωί κι εμένα η φωνή μου θεωρώ ότι δεν έχει ανοίξει το πρωί συν το ότι εγώ κοιμάμαι το πρωί… και πήγε ο πατέρας μου. Δύο χρόνια μετά από αυτό, δέχτηκα μια πολύ σημαντική -από οικονομική άποψη- πρόταση για να διαφημίσω ένα προϊόν. Ήταν μπισκότα, το ποσό ήταν τεράστιο και θυμάμαι ότι είπα «Δεν τρώω τα μπισκότα σας”!

Τέλος, αναφερόμενος στη σύζυγο του, Αντελίνα εξομολογήθηκε πως τσακώθηκαν όταν εκείνη είδε ότι “πάτησε” like σε μια άλλη γυναίκα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σαρώνει το Πρω1νό σε νούμερα τηλεθέασης-Διαφορά έξι μονάδων από το δεύτερο κανάλι

Keywords
Τυχαία Θέματα