Τα δύο προϊόντα περιποίησης που θα σας σώσουν το φετινό χειμώνα

Ξέρω. Αρχίζουν σιγά αλλά σταθερά να σκάνε τα χείλη και να αποκτά ξηρότητα το δέρμα στο σώμα σας. Χειμώνας είναι. Και ακόμα δεν έχουν αρχίσει τα κρύα. Μας έχει φερθεί καλά ο καιρός. Όπου να ‘ναι όμως θα έρθουν κι αυτά. Κι εσείς πρέπει να προβλέψετε, μην ψάχνετε τελευταία στιγμή στα ντουλάπια σας να βρείτε lip balm και πλούσια ενυδατική κρέμα που θα χαρίσει την απαλότητα υγρασία και απαλότητα.

Σας έχω τα δύο SOS προϊόντα του χειμώνα με μέλι και φυτικά έλαια στη σύνθεση

τους και ξέρω ότι θα με ευχαριστείτε. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Πρόκειται για τα Nuxe Reve de Miel balm χειλιών και την έξτρα ενυδατική κρέμα σώματος για θρέψη.

Rêve de Miel balm χειλιών με μέλι: Είναι μια εντατική θεραπεία με μέλι ακακίας: Ένα αρχαίο μυστικό ομορφιάς, γνωστό για την ικανότητά του να επιδιορθώνει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα. Τα πολύτιμα φυτικά έλαια από τριαντάφυλλο και αμυγδαλέλαιο που περιέχει είναι πλούσια σε απαραίτητα σε λιπαρά οξέα κατάλληλα για θρέψη και ενυδάτωση. Η κηρήθρα που επίσης περιέχει δημιουργεί ένα φυσικό φιλμ που προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των χειλιών από τον αέρα, το κρύο και την υγρασία.

Το balm είναι ενισχυμένο με Βούτυρο Καριτέ το οποίο έχει την ιδιότητα να χαρίζει έξτρα ενυδάτωση, ανακούφιση και απαλότητα και έλαιο πρόπολης που παράγεται από τις μέλισσες.

Extra tip: Αν ταλαιπωρείστε υπερβολικά από ξηρότητα εφαρµόστε ένα παχύ στρώµα balm γύρω και πάνω στα χείλη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Rêve de Miel Έξτρα Ενυδατική Κρέμα Σώματος Θρέψη και περιποίηση για το ευαίσθητο δέρμα

Η ενυδατική κρέμα το χειμώνα είναι το προϊόν-κλειδί. Δεν την αποχωρίζεστε το γνωρίζω. Διαφορετικά η το δέρμα σας τραβάει και έχετε αυτή την ενοχλητική αίσθηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ειδικά αν έχετε ξηρή επιδερμίδα. Μια πλούσιας υφής αλλά ταυτόχρονα ρευστή κρέμα σώματος που θρέφει και ανακουφίζει το δέρμα είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε. Η Reve de Miel περιλαμβάνει ένα μείγμα μελιού, βουτύρου καριτέ, ελαίου άργκαν και φυτικών ελαίων (πίτουρο ρυζιού και σουσάμι), τα οποία θρέφουν και προσφέρουν αδιανόητη απαλότητα. Επίσης δεν θα χρειαστεί καν να φορέσετε άρωμα αφού έχει μια εσάνς μελιού και μιμόζας .

Διαβάστε ακόμη:

Οι 7 αποχρώσεις στα μαλλιά που θα πρωταγωνιστήσουν το 2019

Το mani που θα κάνει την εβδομάδα σας ομορφότερη!

Keywords
Τυχαία Θέματα