Η Φαίη «έριξε» το instagram- Οι δύο φωτογραφίες που πήραν 111.000 likes σε λίγες ώρες!

Η Φαίη μας έχει μπει σε ρυθμούς Χριστουγέννων και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δύο τελευταίες δημοσιεύσεις της στο instagram. Η Φαίη επέλεξε χτες δύο υπέροχα φορέματα που θα μπορούσες εύκολα να φορέσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς.

Οι δύο αυτές φωτογραφίες συγκέντρωσαν πάνω από 111.000 likes και έγιναν viral μέσα σε

λίγα λεπτά.

Look #1
Στην πρώτη φωτογραφία η Φαίη φόρεσε κατακόκκινο στενό φόρεμα, ασορτί πανωφόρι και γόβες και συνδύασε το look της με κατακόκκινο κραγιόν και νύχια.

Τip! Το κόκκινο χρώμα είναι μια από τις top αποχρώσεις της φετινής σεζόν και πολλοί σχεδιαστές μόδας υιοθέτησαν στις κολεξιόν τους αυτή την τολμηρή και σέξι απόχρωση. Τα Χριστούγεννα φοράμε αυτό το χρώμα ακόμα περισσότερο και το συνδυάζουμε είτε με μαύρο, nude, ροζ (ο συνδυασμός κόκκινου-ροζ είναι super must τα τελευταία χρόνια), navy blue ή φούξια.

Look #2
H Φαίη επιλέγει total black look και το συνδυάζει με κόκκινο κραγιόν σε μια από τις αγαπημένες της αποχρώσεις. Η ίδια φοράει shaggy φόρεμα με μαύρο blazer και over-the-knee boots, ένα look ιδανικό για τις γιορτινές νυχτερινές εξορμήσεις.

Tip! Όταν επιλέγεις total black σύνολο προτίμησε να «παντρεύεις» διαφορετικές υφές, όπως κάνει και η Φαίη μας, για να αποκτάει το outfit πιο πολύ ενδιαφέρον. Σε ένα total black look μπορείς να «παίξεις» και με τα μαλλιά σου είτε χτενίζοντάς τα όλα σε μια αλογοουρά, είτε πιάνοντας τα μισά πάνω.

Διαβάστε ακόμα: H Angelina Jolie έκανε μια από τις πιο ωραίες εμφανίσεις του μήνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα