Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Δεν φαντάζεστε τι κάνει σήμερα ο «Μάρκος» από το «Ευτυχισμένοι μαζί»

Πρόκειται για έναν ηθοποιό, ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης του Mega, «Ευτυχισμένοι μαζί». Ο λόγος για τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, ο οποίος περίπου δέκα χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του άρδην.

Η καθημερινότητα βρίσκει τον γνωστό ηθοποιό μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της Αθήνας,

αφού εδώ και δύο χρόνια εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Ρόδο. Ο λόγος που ο Πέτρος, πήρε τη μεγάλη απόφαση είναι ο έρωτας, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική εκπομπή στο «Ήχος Fm 94.2» του Ρεθύμνου: «Έγινα ερωτικός μετανάστης και μετά κανονικός μετανάστης…»!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πέτρος Μπουσουλόπουλος (@petros_bousoulopoulos) στις 21 Οκτ, 2018 στις 8:01 πμ PDT

Μπορεί ο ίδιος να εγκατέλειψε την Αθήνα, ωστόσο δεν εγκατέλειψε και την αγάπη που τρέφει για την υποκριτική. Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλο, άνοιξε το δικό του θεατρικό εργαστήρι και διδάσκει υποκριτική σε παιδιά και ενήλικες. Μάλιστα, φιλοξενεί συχνά γνωστούς συναδέλφους του από την Αθήνα, οι οποίοι κάνουν σεμινάρια.

Η επιχειρηματική κίνηση του ηθοποιού φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, αφού πολύ σύντομα θα ανοίξει ακόμα ένα θεατρικό εργαστήρι στο Ρέθυμνο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη της Ζένιας Μπονάτσου: «Δεν μιλάω με τον παππού μου! Γύρισαν όλα τούμπα»

Keywords
Τυχαία Θέματα