ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Τέτα Καμπουρέλη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Τέτα ΚαμπουρέληΤρίτη, Νοέμβριος 27, 2018 - 13:58

❱❱ Επέστρεψε (ευτυχώς) στο θέατρο

Η Τέτα Καμπουρέλη αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε να κάνει θέατρο στην αρχή της καριέρας της: Αιτία για το γεγονός ότι η υποκριτική τέχνη στερήθηκε τόσα χρόνια το ταλέντο της στάθηκε η παράφορη ζήλια του συζύγου της, Βασίλη: «Καβγαδίζαμε πολύ! Ζήλευε… Δεν με άφηνε. Μια φορά, θυμάμαι, μου έσκισε ένα παντελόνι γιατί διέγραφε λίγο το… βρακάκι μου» είπε στο «Πρωινό»

η ηθοποιός και -ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ- μανικιουρίστα-ποδολόγος-αισθητικός (και όχι νυχού!), αφού αυτός είναι ο τίτλος της, όπως τόνισε η ίδια. Κυρία Καμπουρέλη μας, μα, τόση φασαρία για ένα βρακάκι; Δεν το βγάζατε κι εσείς το ρημάδι, να μη διαγράφει, να γλιτώσετε και το παντελόνι και τον καβγά και την καριέρα στο σανίδι; Δεν θα σας έπιανε και το μάτι χωρίς αυτό. Αφήστε που θα νιώθατε και πιο ελεύθερη στις κινήσεις σας, πιο αέρινη.

Από την άλλη, για να λέμε την αλήθεια, και το σκεπτικό του συζύγου σας δεν το έχουμε πολύ κατανοήσει. Το παντελόνι γιατί σας το έσκισε; Σε τι εξυπηρετούσε; Για να φαίνεται εντελώς το βρακάκι κι όχι απλά να διαγράφει; Γιατί θα μπορούσε να σας σκίσει και το ίδιο το βρακάκι για να μη διαγράφει. Οπως και να έχει, καλά κάνατε κι επιστρέψατε στο θέατρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα