Στάθης Σχίζας: Στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη λίγο πριν τον ημιτελικό του «Survivor All Star»

Ο Στάθης Σχίζας πέρσι τέτοια περίοδο καρδιοχτυπούσε στον ημιτελικό του «Survivor» για το αν θα περάσει στον τελικό και φυσικά αν θα καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Τελικά, ο ίδιος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έναν χρόνο μετά – έχοντας αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι – στηρίζει τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη.

Ο Στάθης Σχίζας και ο Νίκος Μπάρτζης ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια του «Survivor All Star» και έγιναν μια υποομάδα μέσα στην ομάδα τους, μιας και είχαν κοινές απόψεις και έβλεπαν διάφορες

καταστάσεις που συνέβαιναν από την ίδια οπτική. Μπορεί ο νικητής του περσινού κύκλου να έφυγε νωρίς, ωστόσο δεν σταμάτησε να στηρίζει τον φίλο του.

Λίγες ώρες, λοιπόν, πριν από τη live ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ποιος παίκτης θα περάσει στην τριάδα του ημιτελικού μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Στάθης Σχίζας παρότρυνε τους διαδικτυακούς φίλους του να στηρίξουν τον Νίκο Μπάρτζη.

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι δύο παίκτες που διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

«Και τώρα έφτασε η ώρα. Δεν είναι τέλειος, κανένας δεν είναι τέλειος, αλλά είναι αληθινός. Αυτός είναι και μας αρέσει γιατί είναι αληθινός. Γι’ αυτό είναι φίλος μου. Πάμε να στηρίξουμε έναν αληθινό χαρακτήρα, έναν αληθινό άνθρωπο, με τα καλά και τα κακά του, αλλά αληθινά πάντα», έγραψε ο Στάθης Σχίζας στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Ίσμα Τουλάτου: Σοκ! Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος τρεις μέρες πριν γεννήσει

 Ενοχλημένος ο Δημήτρης Καμπουράκης: «Σταματήστε να γράφετε βλακείες»

 Παγιδευμένοι: Η Άννα δολοφόνος του Δημήτρη; Το στοιχείο που την «καίει»

Keywords
Τυχαία Θέματα