Ενοχλημένος ο Δημήτρης Καμπουράκης: «Σταματήστε να γράφετε βλακείες»

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καμπουράκης κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του με τον Παναγιώτη Στάθη στο OPEN και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα ψευδή δημοσιεύματα που γράφονται περί μεταγραφής του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος φημολογείται ότι θα φύγει από το OPEN, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την πραγματικότητα, αφού ο ίδιος θα εξακολουθήσει να αποτελεί μέλος του δυναμικού του σταθμού. Ο Δημήτρης Καμπουράκης, λοιπόν, ξέσπασε στον αέρα του «Ώρα Ελλάδος» και ξεκαθάρισε τη θέση του.

Ενοχλημένος ο Δημήτρης Καμπουράκης
στον αέρα του OPEN

«Σταματήστε να γράφετε βλακείες ότι φεύγω από εδώ και πάω στο Action 24! Τι βλακείες είναι αυτές; Τι είναι αυτό το πράγμα;», ανέφερε εκνευρισμένος ο Δημήτρης Καμπουράκης, με τον Παναγιώτη Στάθη να τον διακόπτει και να αρχίζει τα πειράγματα.

«Δεν κάνω πλάκα τώρα. Πήγα να δω τον Γιάννη Σαραντάκο που είμαστε 30 χρόνια φίλοι, κάποιος με είδε εκεί πέρα και τώρα το αναπαράγουν όλοι. Σοκ, δέος, σάλος… Τι βλακείες είναι αυτές; Γράφουν σάλος… Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Το ξεκαθάρισα γιατί μου λένε βλακείες», συνέχισε με έντονο ύφος ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Τότε, ο Παναγιώτης Στάθης σχολίασε χιουμοριστικά: «Μία ελπίδα είχαμε να φύγεις και μας την πήρες».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Μάριος: «Ήθελα να κερδίσω το 2017 και γι’ αυτό επέστρεψα»

 Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έτσι πέθανε η Βουλίτσα – Το Twitter αποχαιρετά την αγαπημένη ηρωίδα του

 Χρήστος Φερεντίνος: Αποχαιρετά το Deal – «Είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα