Προβλέψεις Τετάρτη 3 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Mια λύση που θα σας χαρίσει ανάσα ανακούφισης στις επαγγελματικές πιέσεις και νέες προοπτικές για το εργασιακό μέλλον διαφαίνεται στον ορίζοντα. Θα χρειαστεί απλά να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή και να ζητήσετε από όσους εξαρτώνται από εσάς να κάνουν κι αυτοί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Στην προσωπική σας ζωή σας ζωή έχει δημιουργηθεί μια απόσταση με αγαπημένα

σας πρόσωπα. Αυτή η συναισθηματική απομάκρυνση χρειάζεται προσπάθεια από την πλευρά σας για να λυθεί, καθώς εσείς είστε που έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και δεν μοιράζεστε αυτά που νιώθετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η σελήνη στο λέοντα φέρνει νέες επαφές και αρκετές μετακινήσεις, κάτι που θα φέρει σε εσάς και νέες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στο δρόμο σας. Όμως, φανείτε προσεκτικοί με συζητήσεις καριέρας και συμφωνίες γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν και να βγουν από πάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ένα πρόσωπο που πιστεύει σε σας και σας έχει στηρίξει θα χρειαστεί τη βοήθειά σας για κάτι σημαντικό. Μην αδιαφορήσετε γιατί ήρθε η στιγμή να αποδείξετε πόσο καλά έκανε που πίστεψε σε εσάς. Σήμερα θα είστε λίγο αφηρημένοι, καθώς το μυαλό σας ταξιδεύει αλλού. Έρωτας είναι η αιτία;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει προκλήσεις και απαιτήσεις, αλλά μαζί και ενέργεια για να ξεχωρίσετε και να αναδειχτείτε. Η επιλογή των σωστών ανθρώπων για τη σωστή δουλειά θα σας βοηθήσει να πετύχετε τις επιδιώξεις σας και να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάποιες φορές νιώθετε πως πελαγώνετε και διαπιστώνετε πως έχετε βάλει πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Την ακριβώς επόμενη στιγμή, όμως, αποδεικνύετε στον εαυτό σας πόσο καλά μπορείτε και να καταφέρνετε ακόμα και με τις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Λειτουργείτε άψογα υπό καθεστώς πίεσης και σύντομα θα ανταμειφθείτε για αυτό.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η κοινωνικότητά σας, το χάρισμά σας στην επικοινωνία και η επιθυμία σας να συναναστρέφεστε με κόσμο γίνονται για εσάς ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και σας κάνουν περιζήτητους ανάμεσα στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Αυτό που επιθυμείτε είναι να κάνετε μια νέα αρχή ή μια νέα συμφωνία στο χώρο της δουλειάς σας και θα τα δώσετε όλα για να τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η ημέρα απαιτεί συμβιβασμούς. Να ρίξετε τους τόνους, να ακούτε πριν μιλήσετε και να συναναστραφείτε (ακόμα και να συνεργαστείτε) με ανθρώπους που δεν ταιριάζετε και εκτός επαγγελματικού χώρου δεν θα κάνατε ποτέ σας παρέα. Τώρα, όμως, η υπομονή είναι για εσάς η λέξη κλειδί για να μπουν όλα στη θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Για άλλη μια φορά χρειάζεται να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας και να επιδείξετε τα ταλέντα σας στην επικοινωνία για να καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε εντάσεις ανάμεσα σε μέλη της οικογένειάς σας ή συνεργάτες σας. Η ψυχραιμία που σας διακρίνει θα φανεί πολύτιμη και θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Οι ημέρες αυτές θα φέρουν ένα γενικότερο ξεσκαρτάρισμα, βοηθώντας σας να αφήσετε πίσω βαρίδια που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε συναισθηματικά. Όσο πιο αποφασισμένοι είστε για το τι θέλετε αλλά και το ποιους θέλετε δίπλα σας, τόσο καλύτερα θα πάνε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις προκύπτουν προτάσεις συνεργασίας και ευκαιρίες να ενισχύσετε το προσωπικό σας εισόδημα. Κάποιες αποφάσεις που καλείστε να πάρετε για το μέλλον έχουν καθυστερήσεις, καθώς δεν θα συμβιβαστείτε με μέτριες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας, βελτιώστε τη διατροφή σας και βάλτε στο πρόγραμμά σας άσκηση και δραστηριότητες. Οι υποχρεώσεις σας έχουν πιέσει και χρειάζεστε επειγόντως διεξόδους και αποσυμπίεση για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 3 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα