Υπερθέαμα από το Φωκά Ευαγγελινό για το «This is Love» – Η δυνατότητα της 3d απεικόνισης που συμβαίνει πρώτη φορά

Χθες έγινε η πρώτη πρόβα του «This is love» της Demy και όλα δείχνουν ότι αναμένεται να δούμε ένα υπερθέαμα επί σκηνής. Σύμφωνα με όσα είδαμε στην πρώτη πρόβα, με το μπλε να κυριαρχεί στο φόντο και σταγόνες βροχής να πέφτουν από τον ουρανό, η τραγουδίστρια είναι ανεβασμένη σε μία πλατφόρμα που ανεβοκατεβαίνει και δύο άνδρες χορευτές είναι μέσα στο νερό. Κατά την διάρκεια του τραγουδιού, τα χρώματα εναλλάσσονται σε κόκκινο και λευκό, ενώ δεν λείπουν τα οπτικά εφέ, που

περιλαμβάνουν έναν καταρράκτη που… αλλάζει ροή με την δύναμη της αγάπης και το ολόγραμμα κοριτσιού που κολυμπάει.

Όσοι βρέθηκαν στο στάδιο του Κιέβου, που θα διεξαχθεί η φετινή Eurovision εντυπωσιάστηκαν από την σκηνική παρουσία της εκπροσώπου μας και την φαντασία του Φωκά Ευαγγελινού.

Η δυνατότητα της 3d απεικόνισης του This is love συμβαίνει πρώτη φορά στο διαγωνισμό και καταφέρνει να ξεχωρίσει για την ελληνική αποστολή. Μια μεμβράνη 3d ,ένα μαγικό γυαλί όπως το χαρακτήρισαν πολλοί και πλάνα τρισδιάστατα που θα παρουσιάζουν την νεαρή καλλιτέχνιδα να πετάει. Το ολόγραμμα της -κατά τη διάρκεια της μουσικής γέφυρας που υπάρχει στο τραγούδι μας- θα σχηματιστεί στις οθόνες, ενώ με έναν μαγικό τρόπο θα “χαθεί” στον ουρανό που θα είναι γεμάτος με αστέρια.

Δείτε τα πλάνα που δημοσιεύτηκαν σήμερα στο LaBiri Biri.

The post Υπερθέαμα από το Φωκά Ευαγγελινό για το «This is Love» – Η δυνατότητα της 3d απεικόνισης που συμβαίνει πρώτη φορά appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα