Τάμτα: Στην Ελλάδα ένας τραγουδιστής θεωρείται καταξιωμένος αν είναι το πρώτο ή δεύτερο όνομα στα μπουζούκια

Η Τάμτα επέστρεψε στη μικρή οθόνη και πάλι ως κριτής στο X-Factor. Αυτή τη σεζόν θα είναι αυστηρή κριτής;

«Γιατί; Πέρυσι ήμουν; Τις πρώτες ημέρες των οντισιόν χρειάστηκε να παίξω λίγο μπάλα παραπάνω και να δείξω στους άλλους κριτές πώς γίνονται τα πράγματα, μέχρι δηλαδή να καταλάβουν πώς γίνεται η διαδικασία, να πάρουν μπρος, να δουν ποιος πρωτοσχολιάζει και πώς ψηφίζουμε. Μέχρι στιγμής λοιπόν δεν είχα πιο αυστηρό ρόλο, λίγο πιο έντονο θα έλεγα. Φέτος δεν έχουμε κοινό στις οντισιόν και πήγαμε λίγο στα τυφλά,
διότι πέρσι μας επηρέαζε και η άποψη του κοινού. Άλλωστε για τον κόσμο γίνεται αυτό το σόου» τόνισε στο Τηλέραμα.-Βοηθούν τα τάλεντ σόου έναν νέο καλλιτέχνη;

«Θα μιλήσω βάσει αυτού που έχω ζήσει πέρυσι και φέτος. Ας πούμε η Τάνια Μπρεάζου από τη στιγμή που βγήκε συνεργάστηκε με τον Σάκη Ρουβά, την Πάολα κι εμένα, έβγαλε ένα πολύ ωραίο τραγούδι, είναι ταλαντούχα και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί. Όταν Στρατής έκανε το τραγούδι μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Δεν είναι εύκολο να τα καταφέρεις, αυτά τα σόου δεν φτιάχνουν καριέρες. Σου δίνουν μια ώθηση και ένα ξεκίνημα. Από κει και πέρα, εξαρτάται από τον ίδιο τον καλλιτέχνη πώς θα χειριστεί μια κατάσταση και τι επιλογές θα κάνει, θέλω να πιστεύω ότι .οι καλοί δεν χάνονται… Αν κάποιος πιστέψει πως επειδή συμμετείχε σε ένα σόου πέτυχε κιόλας, λυπάμαι, αλλά κάνει λάθος».

– Υπάρχει χώρος για τόσα νέα ταλέντα στη σόουμπιζ;

«Στην Ελλάδα ένας τραγουδιστής θεωρείται καταξιωμένος αν είναι το πρώτο ή το δεύτερο όνομα στα μπουζούκια! Αυτό για μένα είναι λίγο στενάχωρο, καθώς μπορείς να είσαι επιτυχημένος και αν εμφανίζεσαι σε διαφορές μουσικές σκηνές, αλλά και σε μιούζικαλ. Επίσης υπάρχει πολύς κόσμος που ενώ δεν τους παίζει το ραδιόφωνο, τους ξέρει ο κόσμος από τα social media και το youtube. Όταν Στρατής, για παράδειγμα, εμφανίζεται με την μπάντα του σε έναν εναλλακτικό χώρο.

The post Τάμτα: Στην Ελλάδα ένας τραγουδιστής θεωρείται καταξιωμένος αν είναι το πρώτο ή δεύτερο όνομα στα μπουζούκια appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα