Πρωινό μας: Πρεμιέρα για τη Φαίη στον ΣΚΑΪ -Τα πρώτα λόγια, η συγκίνηση και το εντυπωσιακό σκηνικό

Η Φαίη έκανε πριν από λίγα λεπτά πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και έφτιαξε το «Πρωινό μας»!

Εμφανώς συγκινημένη, η Φαίη είπε την πρώτη καλημέρα για αυτή τη σεζόν στο τηλεοπτικό κοινό από το εντυπωσιακό πλατό του νέου της σπιτιού.

«Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλώς ορίσατε στο “Πρωινό μας”. 20 χρόνια πρεμιέρες δε συνηθίζεται ποτέ, το ξέρετε. Αλλά αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω. Ευχαριστώ όσους

βρίσκεστε εδώ.

Είναι ένα ωραίο και καινούργιο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δε λείψαμε και πολύ. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας. Αυτή η αλλαγή για μένα, σε ένα καινούργιο σταθμό. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά σίγουρα θα γίνουν και αλλαγές και θα διορθώσουμε και πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ξεκινάμε; Τι λέτε;», ήταν τα πρώτα της λόγια στην έναρξη.

Στη συνέχεια καλωσόρισε στο πλατό την Έλενα Χριστοπούλου, την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Άγγελο Βουράκη, οι οποίοι θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας του «Πρωινού μας».

Την καλημέρα της είπε και στον καταξιωμένο και αγαπημένο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο που επιστρέφει τηλεοπτικά στο «Πρωινό μας» και θα μοιραστεί τα μυστικά του και τις συνταγές του, αλλά και στην καθηγήτρια Αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη.

Διαβάστε ακόμα:

Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο τους

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εγκυμονούσα ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρα της

Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβιζάς: Οι πρώην παίκτες του Survivor που βρέθηκαν στον γάμο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα