Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβιζάς: Οι πρώην παίκτες του Survivor που βρέθηκαν στον γάμο τους

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβιζάς επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον θρησκευτικό γάμο τους που έλαβε χώρα την Κυριακή 11/9 στον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη.

Ύστερα από πέντε χρόνια κοινής πορείας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβιζάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Από τη λίστα των καλεσμένων δεν έλειπαν και συμπαίκτες της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το Survivor. Η ίδια αποτελεί μία από τις συμμετέχουσες

που έφτασαν σχεδόν μέχρι το τέλος του reality επιβίωσης, ωστόσο οι άνθρωποι που έκανε παρέα ήταν συγκεκριμένοι.

Εκείνοι, λοιπόν, που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία του σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τη ζωή του ήταν ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Γιώργος Ταλάντσεβ με τη σύντροφό του, Βανέσσα, ο Νίκος Γιάννης, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Γιώργος Κατσαούνης.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης ΣχίζαςΑνδρέας ΜατθαιακάκηςΝίκος ΓιάννηςΓιώργος Κατσαούνης – Ναυσικά ΠαναγιωτακοπούλουΣτέλλα Ανδρεάδου-Νίκος Γιάννης-Ανδρέας Ματθαιακάκης-Γιώργος ΤαλάντσεβΝαυσικά Παναγιωτακοπούλου-Στάθης Σχίζας-Γιώργος Ταλάντσεβ με την κοπέλα του, Vanesa Arbelaez-Στέλλα Ανδρεάδου-Παναγιώτης Τριβυζάς-Σταυρούλα Χρυσαειδή-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου-Ανδρέας Ματθαιακάκης-Νίκος Γιάννης

Πηγή Φωτογραφιών: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Μαντώ Γαστεράτου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη της!

 Νίκος Απέργης: Παντρεύτηκε την κούκλα σύντροφό του! Βίντεο

 Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Καρέ – καρέ ο γάμος τους μέσα από φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα