Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Καρέ – καρέ ο γάμος τους μέσα από φωτογραφίες

Η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο Γιάννης Μαυροκορδάτος επισημοποίησαν τη σχέση τους το απόγευμα της Κυριακής 11/9, αφού παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη. Οι δυο τους συμπορεύονται τα τελευταία πέντε χρόνια και σήμερα αποφάσισαν να γιορτάσουν την αγάπη τους, κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό της, το οποίο αναδείκνυε τη σιλουέτα της, ενώ το μακρύ πέπλο έδινε μια ρομαντική νότα στη συνολική εμφάνιση.

Η πρωταθλήτρια kick boxing περίμενε πως και και πως την ημέρα του γάμου της και φρόντισε να απολαύσει κάθε στιγμή αυτού.

Τόσο η Αθηνά Ευμορφιάδη όσο και ο Γιάννης Μαυροκορδάτος δεν σταμάτησαν να χαμογελούν καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, την ώρα που ο ένας κρατούσε σφιχτά το χέρι του άλλου. Μάρτυρες αυτής της ιδιαίτερης στιγμής για τη σχέση τους ήταν φυσικά όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό ΟΚ! είχε αποκαλύψει για τη γνωριμία της με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο, η οποία κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα: «Τον Γιάννη τον γνώρισα το 2017 όταν αποφάσισα επιτέλους να βγω από το σπίτι μου και να πάω να διασκεδάσω στο YTON, όπου εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης. Όταν με πρωτοείδε, όπως μου είπε αργότερα, ενθουσιάστηκε μαζί μου και έψαχνε μέρες να με βρει.

Τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook, όπου κι εκεί του απάντησα πολύ επιθετικά. Αλλά είχε τον τρόπο του να με προσεγγίσει και σχεδόν από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί. Αυτό που συνηθίζω να λέω για τον Γιάννη είναι ότι είναι ένας τόσο ήρεμος και λογικός άνθρωπος που με τον τρόπο του κατάφερε να με δαμάσει, γιατί ήμουν ένα αγρίμι. Και ήμουν και πολύ καχύποπτη με όλους».

Να ζήσετε!

Πηγή Φωτογραφιών: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβιζάς: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!

 Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Η εντυπωσιακή είσοδος στη δεξίωση και ο πρώτος χορός τους

 Γιάννης Στάνκογλου: «Σαφώς και έχω ξεφύγει στη νύχτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα