Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εγκυμονούσα ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα τους τελευταίους μήνες, μιας είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της!

Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της κύησης και παρά το γεγονός ότι η κοιλίτσα της πρόδιδε το μυστικό της εδώ και αρκετό καιρό, εκείνη επέλεξε να το δημοσιοποιήσει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ανήμερα της γιορτής της Παναγίας Τσαμπίκας.

Εκ τότε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media διάφορες φωτογραφίες

και βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, μη κρύβοντας την χαρά της για το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα.

Το απόγευμα της Κυριακής 11/9, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της. Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά κατά τη διάρκεια της εξόδου τους για φαγητό, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να σημειώνει: «Μανούλα».

Η μητέρα της παρουσιάστριας βρίσκεται στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, μιας και είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει ανάγκη η παρουσιάστρια. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος το πέρασαν στον τόπο καταγωγής της, την Ρόδο.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαντώ Γαστεράτου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη της!

 Νίκος Απέργης: Παντρεύτηκε την κούκλα σύντροφό του! Βίντεο

 Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Καρέ – καρέ ο γάμος τους μέσα από φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα