Super Κατερίνα: Συνεργάτης της Καινούργιου ανακοίνωσε την αποχώρησή του

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes», αποκαλύπτοντας πως αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», με την οποία συνεργάστηκαν για μια σεζόν χωρίς, ωστόσο, να έχει βρει την επόμενη τηλεοπτική στέγη του.

Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως επρόκειτο για μια πολύ όμορφη συνεργασία, αναφέροντας πως θα του λείψει όλη η ομάδα. Ακόμα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται του χρόνου στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο
Στέφανος Κωνσταντινίδης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή «Super Κατερίνα»

«Είναι μοναδικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η τηλεοπτική ευστροφία του δεν υπάρχει! Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί του. Είναι σχολείο. Τον αγαπώ ως φίλο, ως μπαμπά με την καλή έννοια. Έχω μέσα στην καρδιά μου την Κατερίνα, τον Θέμη, τον Νίκο Κοκλώνη και όλα τα παιδιά και ο Γκουντάρας. Είναι ένα παιδί μάλαμα. Αχ θα μου λείψεις Γκουνταράκο», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του με τη «Super Κατερίνα» και το επόμενο επαγγελματικό βήμα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης υποστήριξε:

«Δεν θέλω να πούμε παραπάνω. Τώρα που μιλάμε δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά, επί της ουσίας. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Θα διαβάσετε και άλλα σήμερα και άλλα αύριο.

Εγώ φεύγω, αποχωρώ με μια γενναιότητα, χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα και ενώ ολοκλήρωσα, όποιος πιστεύω ότι κάτι μπορεί να μου προσφέρει, που να είναι εξέλιξη, μπορεί να το συζητήσω. Δεν έχω πιάσει όμως το άλλο κλαδί, αφήνοντας το συγκεκριμένο πίσω. Κάναμε πρωταθλητισμό, ήταν πολύ ωραία εμπειρία και το συναίσθημα. Έχουν γραφτεί πολλά αλλά δεν έχουν γίνει. Φεύγω αλλά δεν έχω πιάσει κανένα κλαδί».

Διαβάστε ακόμα:

 Πρεμιέρα για το «Καλοκαίρι yes»! Η έναρξη και τα λόγια των τριών παρουσιαστών

 Στάθης Σχίζας: Στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη λίγο πριν τον ημιτελικό του «Survivor All Star»

 Έλενα Τσαγκρινού: Υπερπαραγωγή – πρόταση γάμου από τον Dj Stephan – Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα