Πάνος Μιχαλόπουλος: «Ζω πια μια άλλη ζωή -Πήρα συνειδητά την απόφαση να απέχω από την τηλεόραση»

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε πριν από λίγες ημέρες, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που αποκάλυψε ο Ηρακλής Τσικίνης μέσα από τα social media.

Ειδικότερα,

ο ίδιος μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μια φωτογραφία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, η οποία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, ενώ έγραψε: «Η συνάντηση με τον τεράστιο Πανο Μιχαλοπούλου».

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μιλάει για την απόφαση του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Σήμερα (7/10), ο Πάνος Μιχαλόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Πάνο Κατσαρίδη, εξηγώντας γιατί πήρε την απόφαση να σταματήσει να εργάζεται ως ηθοποιός.

«Μετά τη σειρά “Η ώρα η καλή” πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε: «Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου».

Κλείνοντας, ο Πάνος Μιχαλόπουλος πρόσθεσε: «Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κουσουλός για τη δολοφονία του Καραϊβαζ: «Ήταν σοκ, προσέλαβα ιδιωτική ασφάλεια για να μετακινούμαι»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Λύγισε» στον αέρα ο πνευματικός της -«Έχασα το κοριτσάκι μου, ήμασταν 28 χρόνια αυτοκόλλητοι»

Σίσσυ Χρηστίδου για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια, μην το τραβήξουμε άλλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα