Σπύρος Μπιμπίλας για Στέφανο Κασσελάκη: «Μου φαίνεται περίεργο που τον αποδέχθηκαν τόσο γρήγορα με την… ιδιαιτερότητα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, «I Love ΣουΚου».

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την απουσία του από την τηλεόραση, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη,  αλλά και τα επικριτικά σχόλια για τα ντυσίματα

στη Βουλή.

Όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του ΑΝΤ1

Για την απουσία του από την τηλεόραση: «Φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν μου έγινε πρόταση για κάποιο σίριαλ. Η αλήθεια είναι όμως ότι θα προτιμούσα να βρίσκομαι σε ένα σίριαλ παρά να είμαι στη Βουλή. Αλήθεια σας το λέω γιατί στη Βουλή αισθάνομαι ότι παίζεται ένα θέατρο εις βάρος όλου του ελληνικού λαού».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν θέλω να σχολιάζω τον κ. Κασσελάκη. Δικαίωμα του είναι να κάνει αυτά που κάνει. Ό,τι κάνει η τηλεόραση για τον κ. Κασσελλάκη το βρίσκω γραφικό. Δηλαδή είναι απίστευτο κυνηγητό απέναντι σε έναν άνθρωπο που τον παρουσιάζουν σαν έναν σούπερ σταρ ή έναν σταρ του κινηματογράφου. Προσωπικά τον βρίσκω έναν συμπαθητικο άνθρωπο, όμως αυτή η υπερέκθεση καταντάει λίγο γραφική. Μου φαίνεται περίεργο που τον αποδέχθηκαν τόσο γρήγορα με την ιδιαιτερότητα, που κανονικά δεν είναι ιδιαιτερότητα».

Για τα ντυσίματα στη Βουλή: «Για μένα όλο αυτό είναι γελοιότητα (σ.σ. να συζητιέται η εμφάνιση κάποιου στη Βουλή). Δεν μπορεί κάποιοι να έχουν dress code για την Βουλή. Εγώ είμαι ένας καλλιτέχνης, έχω extreme ντύσιμο από την νεανική μου ηλικία, θα κάνω τώρα έναν ρόλο στη Βουλή; Είμαι υπέρ των χρωμάτων, υπέρ της πολυχρωμίας, δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να με εγκλωβίσει όπως το ’60, που ήμουν μικρό παιδί στο σχολείο… “Τι είναι το αγόρι; Μπλε, μαύρο, γκρι”, ε όχι! Εγώ θέλω πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού για Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν ακόμα πεντέμισι χρόνων, με έπαιρνε από το χέρι…»

Νίκος Κοκλώνης για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Από τις 12 Ιουλίου γνώριζε ότι δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Χρηστίδου»

Πέτρος Κουσουλός για τη δολοφονία του Καραϊβαζ: «Ήταν σοκ, προσέλαβα ιδιωτική ασφάλεια για να μετακινούμαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα