Νίκος Κοκλώνης για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Από τις 12 Ιουλίου γνώριζε ότι δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Χρηστίδου»

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τοποθετήθηκε σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην κάμερα που «Πρωινού Σουσού», οι οποίες αφορούσαν την λήξη της συνεργασίας του με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μέσα σ’ όλα, ο παραγωγός της εν λόγω εκπομπής αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής γνώριζε από τις

12 Ιουλίου ότι δεν θα βρίσκεται στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ παράλληλα απάντησε και στο αν θα δούμε τελικά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην σατιρική εκπομπή που θα παρουσιάσει η Κατερίνα Ζαρίφη στο Open.

Όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είναι δύσκολη η θέση μου γιατί και οι δύο είναι ακόμα στην εταιρεία. Ο Δημήτρης γνώριζε από τις 12 Ιουλίου ότι δεν θα βρίσκεται στη Σίσσυ και θα κάνουμε κάτι καινούριο τη νέα σεζόν. Ενημερώθηκε από τον Τζώνη Καλημέρη και προσωπικά από εμένα. Συμβαίνουν αυτά. Ο Αλεξάνδρου ήταν στην Κατερίνα Καινούργιου, μετά πήγε στη Σίσσυ και τώρα θα κάνει κάτι καινούριο.

Κάθε χρόνο όταν τελειώνει μια σεζόν αλλάζουν τα πράγματα, γίνονται ανακατατάξεις. Στην τηλεόραση οι εταιρείες παραγωγής με το κανάλι αποφασίζουν τους συντελεστές. Όπως είδατε δεν έχει αντικατασταθεί από άλλον. Νομίζω πως όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν έχω καταλάβει γιατί πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Σχετικά με το αν θα είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open, ο παραγωγός απάντησε: «Δεν πιέζουμε κανέναν. Αν δεν θέλει, μπορεί να μην είναι».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: «Λύγισε» στον αέρα ο πνευματικός της -«Έχασα το κοριτσάκι μου, ήμασταν 28 χρόνια αυτοκόλλητοι»

Σίσσυ Χρηστίδου για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια, μην το τραβήξουμε άλλο»

Πέτρος Κουσουλός για τη δολοφονία του Καραϊβαζ: «Ήταν σοκ, προσέλαβα ιδιωτική ασφάλεια για να μετακινούμαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα