Παγιδευμένοι: Καθήλωσε το Twitter το τελευταίο επεισόδιο – Αποθέωση για τους πρωταγωνιστές

Το τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου της σειράς «Παγιδευμένοι» τα είχε όλα: Αγωνία, δικαίωση, συγκίνηση, αγάπη, happy end ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε μέχρι να δούμε το teaser του Β’ κύκλου, που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα.

Η Άννα κατάφερε να πετύχει δύο από τους μεγαλύτερους στόχους της, να βάλει τον Χατζή στη φυλακή και να βρει τον δολοφόνο του πατέρα της, που δεν είναι άλλος από τον Άκη, ο οποίος εκτελούσε τις εντολές του Άγγελου. Συνεπώς, ο Θοδωρής αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στην

ασφάλεια της οικογένειάς του.

Από την άλλη, ο Σταύρος και η Αγγελική παραδόθηκαν στον έρωτά τους και έτσι το φινάλε του Α’ κύκλου τους βρίσκει ζευγάρι. Η Άννα, μη αντέχοντας μακριά από τον Δημήτρη, αποφασίζει να παραδεχτεί τα συναισθήματά της για εκείνον και έτσι το επεισόδιο τελειώνει με τους πρωταγωνιστές να παντρεύονται έχοντας στο πλευρό τους όλα τα γνώριμα πρόσωπα.

Μπορεί το teaser για τον επόμενο κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι» να μας γεμίζει ερωτηματικά και απορίες για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού η Άννα συλλαμβάνεται για φόνο και, όπως αποκαλύπτει ο αστυνόμος, για τον φόνο του Δημήτρη…

Το Twitter παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα την αγαπημένη του σειρά και σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις εξελίξεις, που μας άφησαν εμβρόντητους. Τόσο η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης όσο και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές αποθεώθηκαν για τις ερμηνείες τους.

THE END #Pagidevmenoi pic.twitter.com/cNceJ7mnXD

— Pagidevmenoi (@Pagidevmenoi__) July 4, 2023

Άμα η Άννα σκότωσε το Μήτσο εγώ είμαι η μπάρμπι δικηγόρος
Έλα και καλό καλοκαίρι αγάπες
Θα τα βρούμε όλα από Σεπτέμβρη #pagidevmenoi pic.twitter.com/ClDnm55Z4J

Keywords
Τυχαία Θέματα