Εριέττα Κούρκουλου: Στηρίζει δημόσια την Ιωάννα Τούνη με μια φωτογραφία που θηλάζει τον γιο της

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι πολύ ενεργή στα social media, καθημερινά ενημερώνεται για ό,τι συμβαίνει γύρω μας και αρκετές φορές, μάλιστα, επιλέγει να τοποθετηθεί και δημόσια, εκφράζοντας την άποψή της.

Με αφορμή το «κράξιμο» του Twitter στην Ιωάννα Τούνη, επειδή θήλασε σε δημόσιο χώρο τον γιο της κατά τη διάρκεια

των διακοπών τους στο Μόντε Κάρλο, η Εριέττα Κούρκουλου ένιωσε την ανάγκη να την υπερασπιστεί.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε και το πλήθος αρνητικών μηνυμάτων προς το πρόσωπο της Ιωάννας Τούνη επειδή απλά και μόνο θήλασε το μωρό της σε μια καφετέρια, πολλοί ήταν εκείνοι που τάχθηκαν στο πλευρό της και απάντησαν σε αυτή την άδικη «επίθεση» που δέχτηκε.

Η Εριέττα Κούρκουλου, λοιπόν, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη, θέλοντας να εκφράσει τη στήριξή της και έπειτα ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram και μια φωτογραφία που η ίδια θηλάζει τον γιο της σε δημόσιο χώρο.

«Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω! Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από μια μανούλα που θηλάζει το μωρό της. Συνέχισε Ιωάννα Τούνη», έγραψε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου στην ανάρτησή της.

Στη συνέχεια, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία, στην οποία η ίδια θηλάζει τον γιο της, Νίκο, στέλνοντας ένα μήνυμα γεμάτο νόημα: «Θηλάζουμε όπου, όπως και όσο γουστάρουμε».

Διαβάστε ακόμα:

 Λευτέρης Χαρίτος: Η ηθοποιός που του «έκλεψε» την καρδιά μετά τον χωρισμό

 Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στη Μύκονο! Φωτογραφίες

 Χρήστος Μάστορας: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και… την έσβησε λίγα λεπτά μετά

Keywords
Τυχαία Θέματα