David Beckham: Αποκαλύπτει το μοναδικό χτένισμα για το οποίο έχει μετανιώσει

22:48 4/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο David Beckham ποτέ δεν δίστασε να πειραματιστεί με τα μαλλιά του και τα χτενίσματά του όσα χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Από μοϊκάνα, μέχρι αλογοουρές, buzzcuts, ανταύγειες, μες και ανοιχτά ξανθά μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham

(@davidbeckham)

@clairew001 #hairworldcup match 6 sees a battle royals between David Beckham’s Mohawk pic.twitter.com/2c3LIfDjpu

— Gareth Brown #179 (@gazbrown79) August 30, 2013 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε το μόνο χτένισμα για το οποίο έχει μετανιώσει και δεν είναι άλλο από τα κοτσιδάκια που είχε πριν από μια συνάντηση με τον Nelson Mandela το 2003.

Ο αθλητής αποφάσισε να τα κάνει ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Γαλλία, αλλά μετάνιωσε για την απόφασή του όταν συνάντησε τον αείμνηστο Νοτιοαφρικανό πολιτικό, παραδεχόμενος ότι σήμερα θα χαρακτηριζόταν ως “πολιτισμική οικειοποίηση.”

Σύμφωνα με τη Sun, εξήγησε: “Ήμασταν εκεί με την οικογένεια και μια φίλη της Victoria που είναι κομμώτρια. Ρώτησα αν μπορούσε να κάνει κάτι με τα μαλλιά μου και μου είπε: Θέλεις cornrows (κοτσιδάκια); Και είπα: Ναι. Δεν ξέρω τι είναι. Αλλά ναι. Ήταν επώδυνο να μου τα φτιάξει, αλλά μου άρεσαν. Ο κόσμος με ρωτάει αν έχω μετανιώσει για τα χτενίσματά μου και ενώ δεν μετανιώνω για κανένα από αυτά, μετανιώνω κάπως για τα cornrows.

Throwback to when David Beckham braided his hair to meet Nelson Mandela. pic.twitter.com/vo4nhfJHFX

— No Context Brits (@NoContextBrits) May 5, 2022

Τα έκανα το Σάββατο και τη Δευτέρα πέταξα για τη Νότια Αφρική με την ομάδα της Αγγλίας για έναν αγώνα. Συνάντησα τον σπουδαίο Nelson Mandela. Και στη φωτογραφία που έχω με τον Nelson Mandela είμαι εγώ που κρατάω το χέρι του με τα cornrows στα μαλλιά μου. Αυτό είναι το μόνο για το οποίο μετανιώνω.”

Keywords
Τυχαία Θέματα