Νίκος Μουτσινάς: Απαντά στον Θανάση Πάτρα για τον «αέρα» που είχε στα πρώτα βήματά του

Η συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω» προβλήθηκε σχεδόν σε όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους να σχολιάζουν όσα ειπώθηκαν.

Ο Θανάσης Πάτρας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τον «αέρα» που είχε ο παρουσιαστής, όταν ξεκίνησε την τηλεοπτική πορεία του στο «Κους Κους».

«Θυμάμαι την περίοδο του Κους Κους, δηλαδή ότι είχε έρθει ο Νίκος από τη Θεσσαλονίκη, με την Κατερίνα, τον

Σαράντο, την Κλεοπάτρα κλπ… Ο Νίκος είχε έναν αέρα… που τότε ούτε καν έβγαινε πάνελ, έκανε γυρίσματα. Είχε έναν αέρα τύπου μπαίνω μέσα στο γραφείο και είμαι ο Τζίμι Κίμελ και η Όπρα Γουίνφρεϊ μαζί. Δεν μπορείς να φανταστείς», ήταν τα λόγια του Θανάση Πάτρα.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» στη στήλη της Χρυσής Τηλεόρασης και ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τη δική του απάντηση στον Θανάση Πάτρα.

«Παιδιά, να το λήξουμε αυτό το θέμα γιατί πάντα υπήρχε αυτό το μπέρδεμα. Η Κατερίνα, ο Σαράντος και η Κλεοπάτρα είχαν έρθει από τη Θεσσαλονίκη μόλις, εγώ ήμουν χρόνια στην Αθήνα, ήμουν χρόνια ψώνιο στην Αθήνα.

Και επίσης, ο αέρας δεν έχει να κάνει με τη θέση, τον έχεις, σου κόβεται κάποια στιγμή αλλά τον έχεις ως άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεσπά ο Αντώνης Ρέμος: «Ήμαρτον ρε καραγκιόζηδες»

 «Βόμβα» Δασκαλάκη για Πισπιρίγκου: «Ενώ είχε πεθάνει η Τζωρτζίνα, έστειλε σε φίλη της ότι θέλει να μου πάρει το σπέρμα»

 Χάρης Βαρθακούρης: «Αν κάποιος θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση, είναι η Σοφία Αλιμπέρτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα