Χάρης Βαρθακούρης: «Αν κάποιος θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση, είναι η Σοφία Αλιμπέρτη»

Ο Χάρης Βαρθακούρης έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και δεν δίνει καθόλου συνεντεύξεις. Ο τραγουδιστής έχει επικεντρωθεί στις live εμφανίσεις του και φυσικά στην οικογένειά του που πάντοτε αποτελεί προτεραιότητα.

Η κάμερα του «Πρωινού» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας «τσάκωσαν» τον Χάρη Βαρθακούρη στο αεροδρόμιο και εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του. Ο τραγουδιστής

αναφέρθηκε στην απουσία εκείνου και της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη, από την τηλεόραση, στη φημολογούμενη επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη αλλά και στο ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά σε κάποιο project με τη γυναίκα του.

«Δεν μου λείπω καθόλου από την τηλεόραση. Η τηλεόραση ήταν ότι έπρεπε για μένα σε μια περίοδο που το τραγούδι ήταν σε κώμα λόγω πανδημίας. Δεν μου λείπει καθόλου και η γυναίκα μου από την τηλεόραση, διότι την χαίρομαι και την απολαμβάνω στο σπίτι, όπως είχα συνηθίσει για πολλά χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Σχετικά με τη φημολογούμενη επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη απάντησε: «Γιατί να μην είναι η Σοφία Αλιμπέρτη στην τηλεόραση; Αν κάποιος θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση, είναι η Σοφία. Έχει γράψει σπουδαία πορεία στην τηλεόραση τα χρόνια που επέλεξε να ασχοληθεί με την τηλεόραση».

Ακόμα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί δεν τον βλέπουμε να τραγουδάει κάθε εβδομάδα στο ίδιο μαγαζί: «Δεν είμαι σε μαγαζιά γιατί αφενός δεν δέχομαι προτάσεις και αφετέρου θα τις απέρριπτα, οπότε γι’ αυτό ίσως και δεν τις δέχομαι. Δεν μου αρέσει η ρουτίνα, δεν θα μπορούσα να πηγαίνω κάθε εβδομάδα στο ίδιο μαγαζί, στο ίδιο καμαρίνι, στο ίδιο πρόγραμμα».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει ξανά εκπομπή με την Αντελίνα Βαρθακούρη, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος: «Σαφώς, γιατί όχι;»

Διαβάστε ακόμα:

Σαρμπέλ: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε -«Μπορείς να χάσεις τα πάντα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο»

Έλενα Χριστοπούλου για Νίκο Μουτσινά: «Μίλησε με πολύ χιούμορ για την παθογένεια της οικογένειάς του»

Δανάη Μπάρκα: «Λύγισε» στον αέρα του Mega -«Σας ζητώ συγγνώμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα