Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο του γιου της

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 7 Φεβρουαρίου, φέρνοντας στη ζωή ένα αγοράκι! Από τότε οι ρυθμοί στην καθημερινότητά τους άλλαξαν εντελώς, αφού όλα περιστρέφονται γύρω από τον καρπό του έρωτά τους.

«Εσυ είσαι το σπουδαιότερο μου επίτευγμα! 07/02/23», ήταν οι πρώτες λέξεις της Ελένης Φουρέιρα για τον γιο της, με τη χαρά της να είναι απερίγραπτη. Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής προσπαθούσαν πολύ καιρό να μεγαλώνουν την οικογένειά τους, αποκτώντας ένα παιδί, και τελικά τα κατάφεραν!

Τους τελευταίους μήνες η Ελένη Φουρέιρα

έχει κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, μιας και η προσωπική ζωή της και η οικογένειά της έχουν προτεραιότητα. Ο γιος της την έχει απόλυτη ανάγκη το πρώτο διάστημα της ζωής του και έτσι εκείνη είναι παρούσα, βιώνοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της, η τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους στα social media κι ένα στιγμιότυπο από το παιδικό δωμάτιο. Όπως θα δείτε πρόκειται για έναν χώρο που έχει βαφτεί και διακοσμηθεί με ουδέτερα χρώματα, που αποπνέουν ηρεμία και γαλήνη, αφήνοντας μπλε μόνο το ματάκι πάνω από την κούνια του.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτίο δημιούργησαν αυτόν τον χώρο με πολλή αγάπη και περίμεναν πως και πως τη στιγμή που θα μπουν μέσα μαζί με τον πρίγκιπά τους.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει σε συνέντευξη στη Vogue: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα.

Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς.

Ο Αλµπέρτο είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες, και μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης µου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση, που µε ανάγκασε να ακυρώσω όλες µου τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι για περίπου τρεις μήνες».

Διαβάστε ακόμα:

Σαρμπέλ: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε -«Μπορείς να χάσεις τα πάντα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο»

Έλενα Χριστοπούλου για Νίκο Μουτσινά: «Μίλησε με πολύ χιούμορ για την παθογένεια της οικογένειάς του»

Δανάη Μπάρκα: «Λύγισε» στον αέρα του Mega -«Σας ζητώ συγγνώμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα