«Μου λένε γιατί συνεργάζεσαι με τον Παύλο Χαϊκάλη; Γιατί να μη συνεργαστώ;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε σήμερα το πρωί (27/11) ο Γιάννης Φλωρινιώτης!

Ο ίδιος μίλησε για τη φετινή του συνεργασία με τον Παύλο Χαϊκάλη, τον σάλο που έχει προκύψει με το θεατρικό του comeback αλλά και την απόφασή του να αποσυρθεί από το θέατρο.

Αρχικά, ο Γιάννης Φλωρινιώτης δήλωσε στην Ξανθίπη Βουτσαλά και στην κάμερα του Open ότι «είμαστε 25 άτομα. Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αναμφισβήτητα από τους

καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε στη χώρα. Τώρα, αυτά που έγιναν, είναι θέματα δικαιοσύνης. Εγώ δεν είμαι δικαστής. Εξάλλου, ήταν ο μόνος που βγήκε και είπε ότι “ναι τα έκανα, το παραδέχομαι, ζητάω συγγνώμη”. Σε ποιον δε συμβαίνουν αυτά; Με όποιον μου πουν να συνεργαστώ, συνεργάζομαι».

«Οπωσδήποτε στενοχωρήθηκε πολύ. Είναι πολύ ευαίσθητος. Ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί, θα βρεθούμε όλοι στην Κύπρο. Μου λένε γιατί συνεργάζεσαι με τον Παύλο Χαϊκάλη; Γιατί να μη συνεργαστώ; Ό,τι έκαναν σε εμένα, θα το κάνω εγώ σε άλλους;», αποκάλυχε στη συνέχεια ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Διαβάστε ακόμα:

James Καφετζής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου»

Άννα Μαρία Βέλλη: Σοκάρει η αποκάλυψή της για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της -«Έφαγα ξύλο…»

Δύσκολες ώρες για την Όλγα Πολίτου: Έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της

Keywords
Τυχαία Θέματα