Hypnotizing Holiday: Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της MAC είναι Μαγική!

Οπτικές ψευδαισθήσεις, μαγικές αποκαλύψεις, υφές, χρώματα και συσκευασίες παραμυθένιες: η M· A·C εμπνέεται από την υπνωτική μαγεία των Χριστουγέννων και υπογράφει μια από τις ωραιότερες limited edition συλλογές για τις γιορτές!

Συλλεκτικές αποχρώσεις για μάτια, χείλη και πρόσωπο κλείνονται σε υπέροχες συσκευασίες δώρου,  kits με αγαπημένα best-sellers, αλλά και αποχρώσεις που κυκλοφορούν για πρώτη φορά κλέβουν την παράσταση σε αυτή την ολοκληρωμένη συλλογή που θα λατρέψουν οι makeup addicts.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maccosmeticsgreece (@maccosmeticsgreece)

Η συλλογή Hypnotizing Holiday υπόσχεται να σε μεταμορφώσει σε… M· A·C gician! Δώσε χρώμα στα χείλη σου με έναν από τους πέντε τόνους κραγιόν της συλλογής και έπειτα διάλεξε με ποια από τις πέντε Lipglass αποχρώσεις θα σαγηνέψεις τους γύρω σου: «Είναι ο πλέον καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα χείλη σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ σκίασης» λέει η Αμερικανίδα Senior Artist Tiffany Johnston.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maccosmeticsgreece (@maccosmeticsgreece)

Το εντυπωσιακό eye-liner και οι πέντε μαγικές αποχρώσεις του (που μόνο συνηθισμένες δεν τις λες), μαγνητίζουν τα βλέμματα  ενώ παράλληλα οι σκιές ματιών φλερτάρουν με το φως και τις λάμψεις τους, αναδεικνύοντας τις μαγικές τους αποχρώσεις. «Η ιδιότητά τους να αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φως, τις καθιστά ιδανικές για κάθε περίσταση» εξηγεί η Johnston. Οι πέντε πολύχρωμες αποχρώσεις, που φέρουν τη λάμψη ενός καλειδοσκόπιου, μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν στα μάτια σου ένα υπέρλαμπρο μακιγιάζ, ιδανικό για τη γιορτινή περίοδο! «Είτε μόνες τους, είτε συνδυασμένες με άλλες αποχρώσεις, αυτές οι σκιές μπορούν να απογειώσουν το look σας», λέει η expert και προτείνει ως τελική πινελιά στο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σου: εντυπωσιακές βλεφαρίδες που μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M·A·C Cosmetics (@maccosmetics)

Όσο για τα γιορτινά kits, ετοιμάσου να μπεις σε πολλά διλήμματα: 18 μαγικά kits, το ένα πιο συναρπαστικό από το άλλο, σε περιμένουν να επιλέξεις ποια θα κάνεις δώρο σε σένα και ποια στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M·A·C Cosmetics (@maccosmetics)

Όμως δεν είναι μόνό τα μαγικά της χρώματα και δώρα που την βάζουν στις πρώτες θέσεις της γιορτινής gift list – η M· A·C φρόντισε ώστε το packaging της γιορτινής συλλογής της να είναι περισσότερο βιώσιμο, στοχεύοντας στην μείωση της χρήσης πλαστικού.Έτσι, έχει εξαλείψει πλαστικό που ισοδυναμεί με 500.000 πλαστικά μπουκάλια νερού, περισσότερες από τις μισές συσκευασίες της συλλογής έχουν επανασχεδιαστεί, ούτως ώστε να ενταχθεί ανακυκλωμένο υλικό, τα κουτιά της συγκεκριμένης συλλογής είναι ανακυκλωμένα, βιώσιμα χάρτινα κουτιά ενώ μπορείς να επιστρέψεις τα καθαρά και άδεια M· A·C προϊόντα σου σε συνεργαζόμενα καταστήματα ή online μέσω του Back-To-M· A·C προγράμματος, για να δώσεις στο παλιό προϊόν μια νέα ζωή. Plus: οτιδήποτε δεν μπορεί να ανακυκλωθεί μετατρέπεται σε ενέργεια.

Can you feel the magic?

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:
Αυτό το nail trend είναι τέλειο για χειμώνα και μπορείς να το κάνεις πανεύκολα στο σπίτι!

Θέλεις υπέροχο φως στην επιδερμίδα σου; Κάνε αυτή την τελευταία κίνηση στο μακιγιάζ σου!

Victoria Beckham: Αποκάλυψε τα δύο προϊόντα skincare που της “κλέβει” ο David!

Keywords
Τυχαία Θέματα