The Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε -Πανηγυρισμοί και κλάματα στην “Τελετή των Ρόδων”!

Ο Αλέξης Παππάς στο σημείο που βρίσκεται το ριάλιτι έχει έρθει κοντά με πολλά κορίτσια. Ωστόσο, ο Bachelor προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του και να καταλάβει και ο ίδιος με ποια νιώθει ερωτευμένος.

Με τον Bachelor να κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά του, οι εντάσεις στη βίλα των κοριτσιών είναι πλέον πολύ συχνές, αφού όλες θα ήθελαν να είναι για τον Αλέξη η μία και μοναδική.

Ποιά παίκτρια δεν κατάφερε να πάρει, ωστόσο,

το πολυπόθητο τριαντάφυλλο στην Τελετή των Ρόδων;

Το βράδυ της Παρασκευής (26/11), ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε ότι τα συναισθήματά του δεν είναι δυνατά για τη Φένια, με την ίδια να απορεί γιατί εκείνη και όχι την… Έλενα!

Στο άκουσμα του ονόματος της Φένιας, η οποία είχε μείνει στο τέλος με την Έλενα, η Αθηνά (New York) και η Ιζαμπέλα πανηγύρισαν που παρέμεινε η Έλενα και αποχώρησε η Φένια.

«Τα κορίτσια με έκαναν να συγκινηθώ πάρα πολύ που ήρθαν με δάκρυα στα μάτια να με αγκαλιάσουν γιατί στεναχωρήθηκα για την αποχώρησή μου. Μου έδειξαν πραγματικά ότι νοιάζονται για μένα και ότι είναι πραγματικές μου φίλες», είπε χαρακτηριστικά η Φένια, εννοώντας προφανώς την Αθηνά και την Άννα οι οποίες ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρησή της.

«Σ’ ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι και σου εύχομαι να βρεις τον πραγματικό έρωτα», είπε μάλιστα η Φένια όταν αποχαιρέτησε τον Αλέξη Παππά.

Διαβάστε ακόμα:

Big Brother: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε!

Γενέθλια για τη Ζέτα Δούκα: «Μια χρονιά που θα θυμάμαι για πάντα» -Ο απολογισμός της ηθοποιού

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφία Σεϊρλή φτάνει στο Διαφάνι ως… Μάρω Λυκογιάννη!

Keywords
Τυχαία Θέματα