Μαρίνα Βερνίκου: Το δημόσιο μήνυμα στον ανιψιό της Victor Vernicos για τη Eurovision

Ο Victor Vernicos ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης 11/5 και παρουσίασε το τραγούδι του «What the say» στην Ευρώπη. Ο 16χρονος καλλιτέχνης, ενθουσιασμένος που ζει το όνειρό του, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής, προσπαθώντας να κερδίσει τους eurofans.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδος τους τελευταίους μήνες έχει δουλέψει σκληρά προκειμένου να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση στον

67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού και να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες. Και μπορεί τα προγνωστικά να αναφέρουν πως δεν θα περάσει στον τελικό, ωστόσο εκείνος έκανε ό,τι μπορούσε για να τους διαψεύσει.

Η Μαρίνα Βερνίκου, θεία του Victor Vernikos, θέλησε να στείλει όλη τη θετική ενέργειά της στον ανιψιό της για την αποψινή εμφάνισή του. Η ίδια, όπως και η υπόλοιπη οικογένεια του τραγουδιστή, συντονίστηκαν στην ΕΡΤ και παρακολούθησαν τον Β’ Ημιτελικό.

Η επιτυχημένη φωτογράφος είναι πολύ υπερήφανη για την πορεία και την προσπάθεια του ανιψιού της και θέλησε να του ευχηθεί δημόσια καλή επιτυχία μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η Μαρίνα Βερνίκου δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από την εμφάνισή του και εξέφρασε δημόσια την αγάπη της.

«Καλή επιτυχία», έγραψε αρχικά.

Και συνέχισε, σημειώνοντας: «Αγαπάμε Victor Vernicos».

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2023 – Ελλάδα: Έτσι εμφανίστηκε ο Victor Vernicos στον Β’ Ημιτελικό

 Eurovision 2023: Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ανδρέα Λάμπρου και την Κύπρο

 Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Οι τρυφερές ευχές και οι φωτογραφίες για τα γενέθλια του γιου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα