Eurovision 2023 – Ελλάδα: Έτσι εμφανίστηκε ο Victor Vernicos στον Β’ Ημιτελικό

Η εμφάνιση της Ελλάδος στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023 είναι γεγονός! Ο Victor Vernicos έκανε μια δυναμική εμφάνιση στη σκηνή του 67ου Διαγωνισμού, παρουσιάζοντας στους Ευρωπαίους το τραγούδι που έγραψε στα 14 του με τίτλο «What they say».

Ο 16χρονος καλλιτέχνης – που αποτελεί τον νεότερο συμμετέχοντα της φετινής διοργάνωσης

– έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής και απ’ ότι φάνηκε απόλαυσε κάθε λεπτό του τραγουδιού του. Ο ίδιος κινήθηκε στους ρυθμούς του «What they say», ενώ παρακίνησε και το κοινό της «M&S Bank Arena» να κάνει το ίδιο.

Μέσα σε ένα minimal σκηνικό με επιρροές από την Αρχαία Ελλάδα, ο Victor Vernicos ερμήνευσε το τραγούδι του, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Παρά τις παραφωνίες που υπήρχαν σε μία από τις πρόβες του, στον Β’ Ημιτελικό ο ίδιος κατάφερε να ξεχωρίσει με τη φωνή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Τη σκηνική παρουσία υπογράφει ο διευθυντής Μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνος Ρήγος και την ενδυματολογική επιμέλεια του Victor έχει αναλάβει ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος θα ισχύσουν αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, καθώς αποκλειστικά και μόνο οι θεατές, θα καθορίσουν τα τραγούδια που προκρίνονται από τους δύο Ημιτελικούς στον Μεγάλο Τελικό, ενώ δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα ψήφου σε θεατές από χώρες που δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό («Rest Of The World»).

Φωτογραφίες: Eurovision Tv

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2023: Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ανδρέα Λάμπρου και την Κύπρο

 Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Οι τρυφερές ευχές και οι φωτογραφίες για τα γενέθλια του γιου τους

 Εύη Καραγιάννη: Η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη εγκατέλειψε την Αθήνα – Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα