Πέγκυ Ζήνα: «Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα στη Eurovision»

Την Πέγκυ Ζήνα συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους και τη ρώτησαν σχετικά με τη Eurovision. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη δική της συμμετοχή για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, ενώ έστειλε κι ένα μήνυμα στους εκπροσώπους.

«Είχα στεναχωρηθεί τότε που δεν πήγα στην Eurovision,

μετά όμως στο μέλλον είδα ότι όλα γίνονται μόνο για καλό. Γιατί η πορεία μου, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αυτή μιας καλής ποπ τραγουδίστριας. Τώρα δεν θα ήθελα να πάω με τίποτα.

Δεν ξέρω κάθε χρονιά τι παιχνίδια παίζονται, τις προτιμήσεις του κοινού, τι είναι στη μόδα και τι δεν είναι και όλο αυτό συμβαίνει πανευρωπαϊκά οπότε δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

Όταν ρωτήθηκε για τους εκπροσώπους της Ελλάδος και της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, η τραγουδίστρια είπε: «Εύχομαι στους εκπροσώπους της Ελλάδας και της Κύπρου να περάσουν καλά σε αυτή τη διαδικασία και αυτή τη βόλτα που κάνουν και συστήνουν τα τραγούδια τους.

Γιατί δεν αξίζει τον κόπο να χάσουν την ψυχική τους υγεία για έναν διαγωνισμό που, ναι μεν είναι πάρα πολύ γνωστός και δημοφιλής, δεν είναι όμως τόσο σημαντικός για τη μετέπειτα πορεία τους».

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2023 – Ελλάδα: Έτσι εμφανίστηκε ο Victor Vernicos στον Β’ Ημιτελικό

 Eurovision 2023: Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ανδρέα Λάμπρου και την Κύπρο

 Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Οι τρυφερές ευχές και οι φωτογραφίες για τα γενέθλια του γιου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα