Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Οι τρυφερές ευχές και οι φωτογραφίες για τα γενέθλια του γιου τους

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, καθώς το μικρότερο από τα δύο παιδιά τους έχει γενέθλια! Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια οι δύο τους έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός μπορεί να έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους σε προσωπικό επίπεδο, μιας και αποφάσισαν να ρίξουν τίτλοι τέλους στον γάμο τους, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι για χάρη των παιδιών τους, που τους έχουν μεγάλη αδυναμία.

Σήμερα, ο μικρός Αρίωνας συμπληρώνει επτά χρόνια ζωής και οι γονείς του είναι πολύ χαρούμενοι! Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου

όσο και ο Κρατερός Κατσούλης του ευχήθηκαν δημόσια και δέχτηκαν ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)

«Αρίωνά μου, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.Αυτή η αγκαλιά μου δίνει τη δύναμη να κάνω τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

«Αγόρι μου, αντράκι μου, παιδάκι μου, ψυχή μου, φωτεινέ μου, λαμπερέ μου, κόσμε μου… Χρόνια πολλά! Να’ναι η ζωή σου πάντα γεμάτη φως, αγάπη, χαρά, υγεία και να ‘σαι πάντα δυνατός, στέρεος, τρυφερός, έντιμος, γενναιόδωρος και υπέροχος, όπως είσαι ήδη.

Υπερήφανος και ευγνώμων που υπάρχεις και με έκανες μπαμπά σου. Πάντα δίπλα σου, πάντα κοντά σου, πάντα μαζί σου! Σε λατρεύω», σημείωσε από την άλλη ο Κρατερός Κατσούλης.

Διαβάστε ακόμα:

 Εύη Καραγιάννη: Η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη εγκατέλειψε την Αθήνα – Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα

 Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το σπίτι τους έγινε… γιαπί – Η ολική ανακαίνιση

 Εκτός Open ο Γιάννης Λάτσιος – Η ανακοίνωση του σταθμού

Keywords
Τυχαία Θέματα