Μαίρη Παναγάκου: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του γιου της, Αντώνη

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει το απόγευμα της Δευτέρας (13/02) ο γιος της γνωστής μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, που στο παρελθόν βλέπαμε σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 43χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο που είχε νόμιμα στην κατοχή του.

Η κηδεία του γιου της Μαίρης Παναγάκου πραγματοποιήθηκε

σήμερα (15/02) στη Σπάρτη. Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν εκεί και με δάκρυα στα μάτια είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Παναγάκο. Στεφάνια έφτασαν στην εκλλησία από τη Ντόρα Μπακογιάννη και σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, καθώς και την Αγγελική Νικολούλη και τον γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη.

Η ενημερωτική εκπομπή του Alpha, «T-live» εξασφάλισε τις εικόνες από την κηδεία.

Χτες (14/02), η Μαίρη Παναγάκου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ξέσπασε για το bullying που δεχόταν τα τελευταία χρόνια ο γιος της από μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

«Όλα αυτά τα χρόνια, υφίσταται μία απίστευτη πίεση, το να μαζεύουν υπογραφές, το να περνάει στον δρόμο και να τον βρίζουν αυτοί οι 7-8. Ροδέλα, γκρούβι, αδερφή, imitation τον έλεγαν. Έγραφαν στο διαδίκτυο “η ψευτοδιάσημη με τον imitation γιο”.

Έχω ένα τεράστιο γιατί απέναντι σε εκείνους που έκαναν bullying στον γιο μου. Για την πλάκα τους, γιατί είναι απαίδευτοι, άξεστοι, κουτσομπόληδες και τεμπέληδες! Όταν κάποιος δεν έχει με τίποτα να ασχοληθεί, κάθεται όλη μέρα στο καφενείο και ψάχνει να βρει και να κουτσομπολέψει. Πρόπερσι διέδωσαν ότι ο Αντώνης βρήκε 1 εκατομμύριο ευρώ σε μία εκκλησία», είπε -μεταξύ άλλων- η Μαίρη Παναγάκου.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σαμόλης για Ίαν Στρατή: «Έτσι όπως το είπα, ακούστηκε αρνητικά που έχουμε συνεργαστεί»

Άγγελος Λάτσιος: Full in love με τη Γαία Μερκούρη – Η ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Έχει κρύο! Kαιρός για σπίτι και για sexy επιτραπέζια!

Keywords
Τυχαία Θέματα