Survivor All Star – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει

Με την προσθήκη ενός έξτρα επεισοδίου του «Survivor All Star» μέσα στην εβδομάδα, η αποχώρηση προβάλλεται κάθε Πέμπτη αντί για Τέταρτη, καθώς τότε οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ παρακολουθούν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα με τους υποψήφιους είναι ο Chris Σταμούλης, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι μπλε ηττήθηκαν γι’ ακόμα μία εβδομάδα σε δύο αγωνίσματα ασυλίας κι έτσι τρεις από τους τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στον τάκο ανήκουν στους Μαχητές.

Όλοι

έχουν την αγωνία για το αποτέλεσμα, ωστόσο ένας είναι εκείνος που θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα spoilers που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Chris Σταμούλης.

Μετά από τρεις συνεχόμενες υποψηφιότητες το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να μην τον κρατήσει άλλο στο παιχνίδι, αφήνοντας τους πιο δυνατούς παίκτες στην ομάδα.

Έτσι, μια εβδομάδα μετά την αποχώρηση του φίλου του Σώζων Παλαίστρου Χάρου, ήρθε η ώρα και για εκείνον να ολοκληρώσει το ταξίδι του στο reality.

Η αποχώρησή του επιβεβαιώνει ότι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στην πορεία παιχνιδιού δεν έχουν την ίδια τύχη με αυτούς που βρίσκονται ήδη μέσα.

Αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με τις νέες αφίξεις που θα υπάρξουν σύντομα στις δύο παραλίες.

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Σαμόλης για Ίαν Στρατή: «Έτσι όπως το είπα, ακούστηκε αρνητικά που έχουμε συνεργαστεί»

 Άγγελος Λάτσιος: Full in love με τη Γαία Μερκούρη – Η ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο

 Αθηναϊς Νέγκα: «Δεν έχω αυτοπεποίθηση, αλλά υπάρχουν φορές που ξυπνάω και νιώθω θεά»

Keywords
Τυχαία Θέματα