Shopping skincare list: Τα 5+1 καλύτερα λάδια για το πρόσωπo!

Συνήθως, όταν ακούς τη λέξη λάδι και επιδερμίδα σε μία πρόταση, αμφιβάλλεις αν θα λειτουργήσει αυτό ευεργετικά για την επιδερμίδα σου, ειδικά αν έχεις λιπαρή όπως εγώ!

Παρόλο που η λέξη λάδι μπορεί να υποδηλώνει ένα προϊόν που προσφέρει λιπαρότητα, το έλαιο προσώπου δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση.

Είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και είναι ένα προϊόν το οποίο δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου!

Θεωρώ πως πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση και πως τώρα που η επιδερμίδα μας , είναι πιο θαμπή και αφυδατωμένη από το κρύο χρειάζεται ένα extra

boost!

Έτσι τα λάδια θρέψης είναι πιο απαραίτητα από ποτέ!

Είναι πλούσια σε ευεργετικά συστατικά, όπως πολυφαινόλες, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, που συμβάλλουν στη μείωση της φλεγμονής και προσφέρουν λαμπερή όψη.

Πριν εντάξεις το λάδι προσώπου όμως στη ρουτίνα ομορφιάς σου, σου έχω παρακάτω οδηγίες για να το κάνεις σωστά, plus και τα αγαπημένα μου tried & tested face oils!

Το λάδι προσώπου πρέπει να μπαίνει πρώτο στο πρόσωπό σου μετά τον καθαρισμό. Και αυτό γιατί αφενός πρέπει οι πόροι σου να είναι ανοιχτοί για να εισχωρήσει, αφετέρου γιατί αν έχει άλλο προϊόν από κάτω, θα εμποδίσεις την διαδικασία αυτή.

Εξάλλου, η κρέμα που θα μπει πάνω από το λάδι αυτό που κάνει είναι να “κλειδώνει” την υγρασία και οποιαδήποτε προϊόντα έχεις τοποθετήσει από κάτω.

Να θυμάσαι πως δεν μπορείς να το φοράς κάθε μέρα γιατί σε βάθος χρόνου η υφή του αποδεικνύεται βαριά! Χρησιμοποίησε το σε περιόδους ή μέρες που νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση!

Πάμε να δούμε όμως τα λάδια προσώπου που πρέπει να επενδύσεις!

#1.Clarins – Blue Orchid Face Treatment Oil

#2.Pai – Rosehip Bioregenerate Mini Universal Face Oil

#3.AUGUSTINUS BADER – The Face Oil

#4.Kiehl’s – Midnight Recovery Concentrate

#5.Caudalie – Vinergetic C+ Overnight Detox Oil

#6.Laouta – LUSTER Beauty Face Oil

Και μην ξεχνάς, μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις μασάζ με το λάδι στο πρόσωπό σου και να γυμνάσεις όλους τους μυς του!

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Μια ματιά ακόμα: Emily Ratajkowski: Το supermodel δίνει μαθήματα στυλ και ομορφιάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα