Λίτσα Γιαγκούση: «Βρήκα τα ρούχα και τα παπούτσια μου πάνω στην πίστα»

Τη Λίτσα Γιαγκούση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις, τις αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές στον χώρο της μουσικής, αλλά και  για τον Χρήστο Δάντη.

«Είμαι υπέρ των επεμβάσεων. Αν μια γυναίκα βρίσκει κάτι να το διορθώνει αρκεί να μην υπερβάλλει. Φοβάμαι τις παραμορφώσεις και τα αφύσικα πράγματα», σχολίασε σχετικά με τις πλαστικές

επεμβάσεις.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε «επίθεση» που είχε δεχτεί από συνάδελφό της, με την οποία τελικά έγιναν φίλες: «Βρήκα σε τζενεράλε πάνω στην πίστα τα ρούχα και τα παπούτσια. Είχα θυμώσει κι είχα νευριάσει. Είχα στενοχωρηθεί κι έγινε μια συζήτηση σε έντονο ύφος και μετά γίναμε και φίλες».

Σχετικά με τις αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές στον χώρο της, η Λίτσα Γιαγκούση δήλωσε: «Πουθενά δεν είναι όλα “μέλι-γάλα”. Γι’ αυτό πασχίζουμε τώρα μήπως και αλλάξει η κατάσταση. Παντού συμβαίνουν πράγματα και εμένα μου έχουν συμβεί λίγο απ’ όλα. Έχω να σου πω διάφορα περιστατικά. Και παρενοχλήσεις και κακές συμπεριφορές».

Ακόμα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Στο ξεκίνημά μου είχα σκεφτεί να σταματούσα, ευτυχώς που δεν το έκανα. Είχα κλείσει κάπου δουλειά χωρίς υπογραφές.

Κατόπιν μου έγινε μια πρόταση που ξετρελάθηκα πραγματικά κι έκλεισα και στην δεύτερη δουλειά. Το έμαθε ο μαέστρος και το αφεντικό και δεν μπορώ να σου περιγράψω τι άκουσα. Μόνο ξύλο που δεν έφαγα».

«Τον αγαπώ τον Χρήστο, να είναι καλά».

Διαβάστε ακόμα:

 Ξέσπασε ο Μίλτος Τεντόγλου: Ακύρωσαν την κορυφαία επίδοσή του στον κόσμο λόγω… παπουτσιών

 Μαίρη Παναγάκου: Συγκλονίζει η επιστολή που της άφησε ο γιος της πριν αυτκτονήσει

 Παναγιώτης Καρμάτης: «Πήρα 25 κιλά για το ρόλο στα Μαύρα Μεσάνυχτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα