Λάουρα Νάργες: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και το κείμενο που συγκινεί!

Τέσσερις μήνες μετά την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η Λάουρα Νάργες επιστρέφει δυναμικά στα social media.

Η όμορφη παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της με ένα συγκινητικό κείμενο να τη συνοδεύει.

Συγκεκριμένα γράφει: «Επιστρέφοντας στην πραγματική ζωή, μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και αυτό

γιατί νιώθω πλήρης, πιο δυνατή, πιο ώριμη. Έμαθα ότι το σημαντικότερο είναι να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, έτσι βρίσκεις τη δική σου ευτυχία και γαλήνη. Είμαι ευγνώμων για τα πολλά μαθήματα που διδάχθηκα όσο ήμουν στο #survivorgr κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκτιμάτε κι εσείς πραγματικά την κάθε στιγμή γιατί είναι πολύτιμη! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου! Σας αγαπώ! Καλώς σας βρήκα!».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα comments ”έπεσαν βροχή”.

Δείτε την ανάρτηση:

Επιστρέφοντας στην πραγματική ζωή, μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και αυτό γιατί νιώθω πλήρης, πιο δυνατή, πιο ώριμη. Έμαθα ότι το σημαντικότερο είναι να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, έτσι βρίσκεις τη δική σου ευτυχία και γαλήνη. Είμαι ευγνώμων για τα πολλά μαθήματα που διδάχθηκα όσο ήμουν στο #survivorgr κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκτιμάτε κι εσείς πραγματικά την κάθε στιγμή γιατί είναι πολύτιμη! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου! Σας αγαπώ! Καλώς σας βρήκα! #survivor #braids #rasta #hair #hairstyle #happy #strong #grateful #beach #palmtrees #dominicanrepublic #caribbean

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lauranarjes στις Μάι 15, 2017, 1:31μμ PDT

The post Λάουρα Νάργες: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και το κείμενο που συγκινεί! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα