Celebrity Skin: Μπορείς να το αποκτήσεις σε 30 ημέρες!

Οι αγαπημένες μας celebrities έχουν ζηλευτή ομορφιά όμως εκείνο που θαυμάζουμε περισσότερο από όλα σε εκείνες είναι το δέρμα τους. Βέβαια, εκείνες έχουν πρόσβαση στις καλύτερες θεραπείες και το budget τους μπορεί να στηρίξει τις ακριβότερες κρέμες και προϊόντα περιποίησης. Έχουν στην διάθεσή τους δερματολόγους, διατροφολόγους, sur mesure καλλυντικά και πολλά άλλα και κάπως έτσι… για εμάς τις «κοινές θνητές», αυτό το υπέροχο δέρμα μοιάζει άπιαστο όνειρο. ΛΑΘΟΣ!

Kylie Jenner

Η επιδερμίδα δεν απαιτεί 24ωρη παρακολούθηση, θεραπείες

χιλιάδων και κρέμες που κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο. Η επιδερμίδα χρειάζεται αντιηλιακή προστασία, επιμελή καθαρισμό πρωί βράδυ, ενυδάτωση και… σωστή τροφή! Και όταν λέμε τροφή, δεν εννοούμε μόνο τις επιλογές σου σε εδέσματα και πιάτα. Για να αποκτήσεις ζηλευτό δέρμα χρειάζεσαι λίγη βοήθεια παραπάνω, έναν σύμμαχο αν θες, που θα τονώσει το δέρμα σου από μέσα προς τα έξω και αυτόν ακριβώς τον σύμμαχο θα βρεις στα συμπληρώματα διατροφής Perfectil Plus Skin!

Πρόκειται για συμπληρώματα διατροφής ειδικά μελετημένα ώστε να προσφέρουν στο δέρμα σου εντατική θρέψη και εξειδικευμένη διατροφική φροντίδα. Πως το κάνουν; Θα σου εξηγήσουμε…
#1 Περιέχουν Ωμέγα-3 & 6 (από ιχθυέλαιο, starflower, blackcurrant) λιπαρά οξέα. Αυτό σημαίνει πως συμβάλλουν στην καλή κατάσταση των κυττάρων του δέρματος και δρουν ενάντια στις γραμμές έκφρασης, τις ρυτίδες & την ξηρότητα του δέρματος ενώ ενισχύουν την ελαστικότητα και το ομοιόμορφο χρώμα της επιδερμίδας.
#2 Περιέχουν ακόμα Λυκοπένιο & Λουτεΐνη καθώς και συνένζυμο Q10. Όλα αυτά τα συστατικά έχουν αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση ενώ προστατεύουν την επιδερμίδα από τη UV ακτινοβολία (απαραίτητο τώρα το καλοκαίρι).

Όλα αυτά τα συστατικά είναι κλεισμένα μέσα σε μαλακές κάψουλες που λαμβάνεις κάθε πρωί αλλά η δράση τους δεν περιορίζεται μόνο στο δέρμα! Είναι εμπλουτισμένες και με άλλα συστατικά που κάνουν καλό στα νύχια και τα μαλλιά σου! Όλα αυτά σημαίνουν πως με μερικές γουλιές κάθε μέρα, μπορείς να παρέχεις στο δέρμα σου ανεκτίμητης αξίας θρέψη και να δεις τα αποτελέσματα στον καθρέφτη σου μέσα σε 30 μόλις ημέρες… ναι, τόσο χρειάζεται! Είναι με λίγα λόγια ένα μικροσκοπικό, υπερ-θρεπτικό γεύμα για το δέρμα σου που δεν χρειάζεται μαγείρεμα ούτε προγραμματισμό!

Αν συνεχίσεις για ακόμα 2 μήνες (90 ημέρες σύνολο), τότε το δέρμα σου θα μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά και θα αποκαλύψεις τον πιο λαμπερό και νεανικό εαυτό σου! Λοιπόν; Ζηλεύεις ακόμα το δέρμα των celebrities;

The post Celebrity Skin: Μπορείς να το αποκτήσεις σε 30 ημέρες! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα