Έξαλλοι οι Διάσημοι: Ο Γιάννης Σπαλιάρας τους ”έδωσε” δημόσια για τις στημένες ψηφοφορίες

Τα όσα συνέβησαν μετά το αγώνισμα στο οποίο κέρδισαν οι Μαχητές σχολιάστηκε στο Συμβούλιο του νησιού. Συγκεκριμένα οι Διάσημοι αρκετά νευριασμένοι τα είχαν βάλει με τον Γιάννη Σπαλιάρα κατηγορώντας τον για τη μέση του και θεωρώντας πως αυτό που κάνει είναι ανήθικο (σ.σ. να μην παίζει στο αγώνισμα εξαιτίας της μέσης του και μετά να πανηγυρίζει μπροστά τους τη νίκη).

Ο καβγάς που εξελίχθηκε μεταξύ τους βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος στο συμβούλιο του νησιού, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ρωτάει τον Γιάννη αν θεωρεί ότι προσέβαλε τους αντιπάλους.

Τότε ο Γιάννη Σπαλιάρας

πήρε θέση αναφερόμενος σε καταστάσεις στημένων ψηφοφοριών. Συγκεκριμένα είπε: «Το μόνο που συμφωνώ είναι ότι πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί δεν ωφελεί κανέναν. Θεωρώ ότι είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις από την αντίπαλη ομάδα», ενώ συνέχισε: «Έκανα τρεις μέρες συνεχόμενες ενέσεις… Ακούστηκε από τον Κώστα Κοκκινάκη ότι κάνω κωλοτούμπες, ότι κάνω βουτιές… δεν μπορώ δυστυχώς να κάνω. Είναι μάλλον στη φαντασία του Κώστα. Δεν το δέχομαι ότι δεν τηρώ τα fairplay ειδικά από τον Κώστα, καθώς είδαμε ότι δύο ψηφοφορίες πριν φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα… και αλληλοψηφίστηκαν για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και ανάμεσά τους και ο Λάμπρος Χούτος, που τους βγήκε! Δεν μπορώ να δεχτώ από τον Κώστα Κοκκινάκη που σέβομαι, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν τηρώ τα fairplay όταν γίνονται πράγματα από τον ίδιο που δεν αρέσουν ούτε στην ίδια του την ομάδα».

Δείτε πως αντέδρασαν οι Διάσημοι και τι άλλο αποκαλύφτηκε στη συζήτηση:

The post Έξαλλοι οι Διάσημοι: Ο Γιάννης Σπαλιάρας τους ”έδωσε” δημόσια για τις στημένες ψηφοφορίες appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα