Ποια είναι η Isabeli Fontana που θα περπατήσει σήμερα στο σόου της Celia Kritharioti;

Η Isabeli Fontana, η οποία θα περπατήσει σήμερα στην Haute Couture SS 17 επίδειξη της Celia Kritharioti στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα είμαστε φυσικά εκεί για να σας μεταφέρουμε όλα όσα θα δούμε, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ομορφότερα, διασημότερα και καλοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.

Είναι από την Βραζιλία, ανήκει για πολλά χρόνια στην dream team

της Victoria’s Secret – συγκεκριμένα εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε σόου σε ηλικία 16 ετών, ανήλικη δηλαδή, και αυτό είχε ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις -και παράλληλα μεγαλώνει τα δυο της παιδιά.

Ναι, όπως έχει κατά καιρούς δηλώσεις στις συνεντεύξεις της, ο ρόλος της μαμάς είναι ο ωραιότερος και σπουδαιότερος στη ζωή της και δεν τον αλλάζει με τίποτα.

Έχει υπάρξει κατά καιρούς το βασικό πρόσωπο πολλών οίκων μόδας όπως Armani Jeans, Chanel, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Enrique Martinez, Escada, H&M, Massimo Dutti και Mango M., έχει φωτογραφηθεί για τα editorials μόδας των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών και δυο φορές για το εξώφυλλο του Sports Illustrated στην Swim Edition του.

Διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της με καθημερινές επισκέψεις στο γυμναστήριο, στο οποίο κάνει kick-boxing, pilates και αερόβιο πρόγραμμα για κάψιμο λίπους.

Μια ματιά ακόμα: 12+1 πολύ εκκεντρικές εμφανίσεις της Miley Cyrus

The post Ποια είναι η Isabeli Fontana που θα περπατήσει σήμερα στο σόου της Celia Kritharioti; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα