Λάμπρος Κωνσταντάρας: Απαντά για την παρεξήγηση με τον Τριαντάφυλλο – «Είπα ότι δεν παίρνω πίσω τίποτα»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Love it» το πρωί της Παρασκευής 18/2 και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της για την εμπειρία του στο Survivor. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρεξήγηση που συνέβη με τον Τριαντάφυλλο.

Να σας θυμίσουμε, πως όταν αποχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Τριαντάφυλλος έκανε μια ανάρτηση – καρφί, για τα αρνητικά σχόλια που έγραφε ο δημοσιογράφος όσο ο τραγουδιστής βρισκόταν στο reality επιβίωσης.

Αρχικά,

λοιπόν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Κάποια στιγμή στην αρχή, δεν ξέρω αν το έχει δείξει γιατί δεν έχω δει επεισόδια, είπα ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Τριαντάφυλλο, την Ανθή και διάφορους άλλους γιατί εδώ είναι πολύ πιο δύσκολα τα αγωνίσματα. Το είπα και το εννοούσα. Όσο ήμουν στο αεροπλάνο, μίλησα με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος με ρώτησε γιατί τα έγραφα όλα αυτά για εκείνον και μου έστειλε τα screenshots. Επικοινωνήσαμε μέσω μηνυμάτων Μου τα είπε με γλυκό τόνο».

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε: «Του είπα ότι το φαν κλαμπ του επέλεξε να του στείλει όλα τα άσχημα που είχα γράψει για εκείνον, ενώ εγώ στην αρχή, τον πρώτο μήνα, τον είχα υποστηρίξει. Του είπα ότι δεν παίρνω τίποτα πίσω από αυτά που είπα για εκείνον γιατί αυτά που με ενόχλησαν ήταν οι συμπεριφορές του. Εγώ δεν ακολούθησα αυτή την τακτική αλλά του ζήτησα συγγνώμη σε περίπτωση που τον στενοχώρησα, όλα καλά. Και μου είπε ότι θα τα πούμε στην Αθήνα για φαγητό».

Και κατέληξε: «Αφού έγινε όλο αυτό, την επόμενη ημέρα μου έστειλαν ότι έκανε ξανά το ίδιο. Δεν έκανα τίποτα… Αν μιλήσουμε, δεν θα έχω θέμα να τον συναντήσω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor – Πελαγία Καζολέα: «Ο Σπύρος είναι αδίστακτος και πολύ διαβασμένος, έχει στρατηγική»

 Μαριώ: «Ανατρίχιασα όταν έμαθα ότι ο Άγιος Παΐσιος ήταν θείος μου»

 Αλέξης Κούγιας – Πρω1νό: «Για οκτώ χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος με παρουσίαζε κοντό, στραβό και ανήθικο»

Keywords
Τυχαία Θέματα